Szóval én leszek a bűnbak Magyarországon azért, mert nem akarok gyereket?
'Ezt egy 35 éves tahó mondta, akinek a leghosszabb kapcsolata 8 hónap volt (persze mert a nők szarok)...'
Talán nem ártott volna őnagyságának néha tükörbe néznie...
Különben meg ki a fütyit érdekel, mi volt dédnagyanyáink korában?
ma 22:03
Húzd le magad a wc-n te gyökér agyhalott! ;)
Nocsak, a felháborodásból úgy érzem egy-két helyen betaláltam ;)
Én vagyok gyűlölködő? Ti vagytok azok, akik nem vagytok képesek elfogadni, ha valaki másképp gondolkodik -ezt bizonyítja az is, mennyire felszívtátok magatokat a hozzászólásomon! Engem nem érdekel ki hogyan éli az életét, de ne is akarja már nekem megmondani mi lenne az én "dolgom" meg mit kellene szertetnem! A családalapítás egy dolog -de hogy nemzeti kötelessége legyen a NŐnek? :D ne nevettesetek már, hogy ezt kellene besz**pnia mindenkinek! Pedig úgylátom de... Sok rabszolgalelkű :D
20-as voltam
Személy szerint ki mondta neked ezt? :D
Köteleztek is rá?
Lószart találtál te be,20as. Mert ennyi undorító gyűlölködést még nem olvastunk itt - ezért különleges vagy nyanyus. Senki sem mondja neked, hogy élj.
"nemzeti kötelessége"
- honnan veszed ezeket a szövegeket? ki mondta neked ? rúgd már seggbe két elmélyült doktori mondat közt banyek.
Drukkolunk neked, hogy soha-soha ne legyen gyermeked - szegény gyerekekkel nem szabad kitolni, hogy egy ilyen boszorkányhoz kerüljenek.
Nos igen, ilyenen csak a kis nyivákolós femcsik húzzák fel magukat.
Menj inkább félmeztelenül vandálkodni, ahogy az elvtársaid csinálják! ;)
Személy szerint ki mondta? Szó szerint az a 35 alfahím-tag akit említettem... Átvitt értelemben a főmököm... Jah! Meg Kovács Ákos, meg Kövér László, meg Németh Szilárd :D Valahogy érdekesmód mind férfi...
Nem tudom, ti nem néztek tv-t vagy olvastok újságot? Szerintetek véletlenül született a kérdés?
Amúgy te meg ilyen "doktori fóbiás" vagy, hogy minden kommentedben felemlegeted, vagy valami elfolytott vágyálom? Bármelyik is, jó rossz lehet a helyedben lenni ;)
És van egy naaagyon rossz hírem: nincs közöd vagy beleszólásod, hogy hány gyerekem lesz...hú de rossz neked, fáj, mi, te anti-gyűlölködő! Mégiscsak fáj nektek az igazság... :D
De egyébként igazatok van! Rólatok kellene példát vennem! :D Ti szentek....
te vagy egyébként a kérdező?
Hülyeségeket mondtak neked- bocs, de nem is hiszem, szerintem eltúlzod, mi sem a Marson lakunk, nem hallottunk ilyeneket még emberi lénytől. A doktori? van elég doktorált ismerősünk, hogy megállapítsuk, nagyon furcsa egy ilyen szöveget megeresztőtől, de ma már minden elképzelhető.
Nincs közöm hozzád, de ahhoz meg neked nincs közöd, hogy én mit kívánok: ne legyen gyereked- ezt kívánom. És most menj aludni, nyugodj le. Valószínű ordas nagy irigység munkál a lelked mélyén, amiért nincs normális párkapcsolatod és normális családra esélyed sem. De hát ez van. Ilyen lelkületű nővel bunkó fog a későbbiekben is foglalkozni.
67%
Nem tudom miért hiszed azt,hogy mindenki vágya,hogy családja legyen.
Képzeld,vannak,akik köszönik szépen,jól érzik magukat,család nélkül is.
Jelenleg viszont nagyon erősen diszkriminatív rendszer van,azokkal szemben,akiknek nincs családjuk.
Pl nem kapnak semmiféle adókedvezményt,ettől függetlenül,nekik is kell lakniuk valahol,és nekik sem olcsóbb semmi a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!