Szóval én leszek a bűnbak Magyarországon azért, mert nem akarok gyereket?
Ahogy olvasom a "terveket"+, a több gyerek a cél, ami jó is lenne. De ennek feltételeit nem teremtik meg, csak egy szűk réteg számára.
A sok okos hozzászólónak: egyáltalán nem biztos, hogy akinek vannak gyerekei, az nem magányosan éli majd öreg napjait.
Egyébként meg nehogy azt hidd, hogy te olyan fontos ember vagy, hisztérikus kis senki
- a bűnbakságot ki kell érdemelni :D
Az én szememben nem leszel bűnbak.
Csak az vállaljon gyereket aki arra alkalmasnak érzi magát ,aki nem az természetesen nem. Az hogy segíteni próbálják a gyermekvállalást nem azt jelenti hogy aki alkalmatlan szülőnek annak is kell gyermeket vállalnia.
Ez kell az embereknek.
Újabb prolializmus.
Amúgy meg nem kell meglepődni.
Vége a választásoknak,unalmas már a mindennapi migránsozás,addig megint jöhetnek a szokásos ellenségek.
-Szinglik
-Gyermektelenek
-Melegek
-Romák
Mindig hergelni a többségi társadalmat a kisebbségek ellen.Elterelni a figyelmet...
Majd lehet lesz még megint valami bődületes kamu,mint az internetadó...
a 120 meg 150e-s fizuk mellett amit a nagy átlag keres,inkább az a csoda,ha valaki akar,vagy mer vállalni 1 gyereket is.
és valóban jogos a megjegyzés,hogy a gyerek vállalás nem feltétlen jelenti azt hogy nem elhagyatva hal meg az illető.
mert ha a jelenlegi nagy átlag fizuk mellett valaki vállal 2-3 gyereket,akkor az apuka annyit fog túlórázni,vagy mellékeben dolgozni,hogy talpon maradjanak,hogy a gyerekek csak fényképről fogják ismerni,amit az érzelmi kötődés fog megsínyleni,meg az otthoni állandó balhék a pénz miatt.
és ezen nem fog segíteni semmilyen fityfa-sz támogatás.
ezen az segítene ha anyuka meg apuka is alsó hangon megkeresné stressz nélkül az eu-s minimálbért.
vagyis a gyerekcsináló kedvhez kellene egy valós létbiztonság és komoly szakszervezetek,vagy pártfüggetlen munkakamara,hogy ne stresszbe meg kiszolgáltatva kelljen a munkát elvégezni és akkor az égből is gyerekek potyognának.
de mivel ez a gyerekcsinálós program eleve csak egy ilyen mondvacsinált humbuk,hogy mondjanak valamit,ezért nagyon foglalkozni vele értelmetlen.
Igen. Ahogy "sorosista" mindenki aki kritizálja a kormányt, úgy magyarellenes lesz hamarosan minden nő, akinek nem élete egyetlen magasztos célja a gyerekcsinálás. Ahogyan már most is hazaárulónak számít, aki nem akar késtforgatni minden migráns vagy meleg szívében. Érdekes mód, most a cigányozás eltűnt -hát persze, mert akkor ugrott volna a szavazótábor. Jön az, hogy majd mindenkinek a saját gyereke fizeti a nyugdíját.... Amúgy ne is tanuljunk ám meg előtakarékoskodni! És ne is inkább arra menjünk rá, hogy ha nem is egy rahedli gyerek lesz, de azok okosak, és egészséges lelkűek legyenek!
Szerintem jobban jársz te is, ha elmész valami kevésbé középkori helyre. Az olyanokra mint mi itt nincs szükség. Az a nő nem nő aki nem szül. És aki nem vagy keveset szül az lesz majd minden rossz okozója. De én ezzel úgy vagyok, hogy tojok rá. Éljék csak a 3+gyerekesek a proli kis életüket, meg neveljenek csak jó kis rabszolgákat a rendszernek. Úgysem tudod nekik megmagyarázni, hogy mi a baj ezzel az egész nemzeti demagóg fa*sággal...
Rá kellett jönnöm, hogy az átlag magyar sötét mint az éjszaka, imád gyűlölködni és -mivel sötét, az igazi jelentéséről fogalma sincs- szitokszóként kezeli a "liberalizmust".
Mit vársz ettől a sok birkától? Én már most megkaptam, hogy 28 évesen lehetne már 3 gyerekem is, én hülye meg a doktorit csinálom! Bezzeg nagyanyáink! Az ilyen nőnek nem nevezhető hulladék miatt hal majd ki a magyar. Mondom, és esetleg a férfiaknak ebben nincs felelősségük? Válasz: nincs, mert nem a férfi feladata a gyereknevelés, de ez a sok mai rinyapi*a meg nem akar gyerekkel bajlódni.... Ezt egy 35 éves tahó mondta, akinek a leghosszabb kapcsolata 8 hónap volt (persze mert a nők szarok)...
Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!