Mi a véleményetek az Origo cikkeiről? Azt mondják, holland állampolgárok, hogy Magyarországon akarnak élni, és dolgozni.
Nagyon sokan akarnak idetelepedni németek, hollandok, angolok, akiknek elegük van a migránsokból.
Ahol én élek ott jószerivel már az utcában csak hollandok és németek vesznek házakat.
Vannak akik nyaraló címén, mert nem adják még fel az ottani egzisztenciájukat, de már 2 éve nem mennek haza.
A svédországi magyar barátnőm most települ vissza két másik magyar család kíséretében.
A Balaton környékén, Balaton-felvidéken nézz körül, az újabb eladások németek, hollandok, angolok és csak lakóházakat vesznek.
Én most rákerestem, azt a pólót, már egy 2016. január 15. posztban hirdetik. Azóta nem látnám a tömegeket.
Másodszor ajánlom ezt a cikket:
Nem arról van szó, hogy a dolgozó fiatalság érkezik, hanem a nyugdíjasok, nekem is van itt egy egyetemi tanárom, aki nyugdíjas és házat vett Akasztón, viszont még egy belga diáktól sem hallottam azt, hogy költöznének Magyarországra az egyetem után.
Rettentően viccesnek találom őket.
Ezen pl. betegre röhögtem magam:
Ez az első mondat egy kis kedvcsinálónak:
"A Fidesz vasárnapi, kétharmadot érő óriási győzelme után Soros György információink szerint kiborult."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!