Gyárfás esetében nem beszélhetünk elévülési időről?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 20. 13:27
1/6 anonim válasza:
Kèrdező.
Visszakèrdezek.
Ha neked x èvtizede valamelyik szerettedet kivègezte, kivègeztette volna egy a Gyàrfàshoz hasonló valaki,akkor te megnyugudnàl ha gyilkos körül ninden elèvülne ès vigan beleröhögne a kèpedbe?
Hàt persze,hogy nem örülnèl.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ahogy látom így is röhög, mert még csak háziőrizetbe sem helyzték most olvastam...
Szerintem úgyis el lesz kenve, mert ezer szállal kapcsolódik a Fideszhez és rossz fényt vetne rájuk
3/6 bbenjoe válasza:
Az áldozat még mindig halott. Bizonyos bűnök nem évülnek el.
4/6 A kérdező kommentje:
1# nem védem őt, nem személyes, hanem jogi kérdés volt.
2018. ápr. 20. 15:43
5/6 Andizsuzsi válasza:
Minősített emberölés esetén nincs elévülés.
6/6 anonim válasza:
Én semmilyen bűncselekménynél nem engednék elévülési időt. Az milyen már, hogy mondjuk valaki lopott, aztán ha - bármi okból - nem derül ki, akkor X év eltelte után éli világát. Cidrizzen csak egész életében, nem kerül az nekünk semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!