Vona Gábor sorsa mi lesz? Mivel fog foglalkozni?
Figyelt kérdés
Vona Gábor lemondott és állítólag vissza vonul a politikából mert ez most nem csak áll lemondás volt hogy lemond aztán újra válaszák hanem most tényleg lemondott.
De mivel fogja keresni a kenyerét?
2018. ápr. 18. 10:46
11/18 anonim válasza:
Itt tökmindegy mit írsz. Így is úgyis lepontoz valaki. Akkor is, ha száraz tényeket írsz.
12/18 anonim válasza:
Porszívó-és imaszőnyeg árusként házal, szabad napjain a Spinóza-ház kapujában hellerrel kalapozik az elárvult cicák menhelyének. Néha ellátogat a zuglói mecsethez, egyeztet a Szürke Farkasokkal. Ha pedig a Jobbik elköveti azt az óriási hibát, hogy zazrit újra a párt közelébe engedik, akkor tovább hülyíti a népet a párt "megmondóembereként, tanácsadójaként". Így továbbra is hűségesen szolgálhatja megbízóik és sorosék politikai érdekeit. Allah növessze szakállát sokáig!
13/18 Brandon41 válasza:
Marad tanácsadóként a jobbiknál, aztán késöbb még kitudja az is lehet hogy felkérik miniszterelnök jelöltnek. Nekem nagyon szimpatikus Vona, hiteles ember, és szerintem nagyon jó miniszterelnök lenne. rendszeresen tartott utca fórumokat ahol az emberekkel beszélgetett, nyugodtan lehetett tőle kérdezni, és válaszol minden kérdésre, még akár a kellemetlen kérdésekre is (nem úgy mint a Kormány tagok, és a Fidesz tagok). Nem vagyok Vona hívő mielött még jön egy fideszes vagy valami hasonló és le Vona hívőz engem.
14/18 anonim válasza:
Ez a csávó is pont akkor mond le, mikor már kezdtem megkedvelni.
15/18 anonim válasza:
Indítsunk tán ennek az erkölcsi hullának gyűjtést, mint egykor az egybites szomszédaim Isaura felszabadításáért !?
Ne féltsd: az effélének mindegy, PÁRT-e, vagy PRIDE, az ilyen toprongy megél, míg világ a világ! Találékony, mint csókosa és oktatója: gyurcsány.
16/18 Brandon41 válasza:
15-ös, remélem azt tudod, hogy az Origo az is kormány rendelésre hoz le valami tákolmányt. Tehát ne a kormány médiából tájékozódj, mert ott csak ócsárolják a kormányt, uszítják és megtévesztik a népet. független lapokból tájékozódj politikai ügyek kapcsán, Pl 444.hu, alfahír stb, De te is nyugodtam utána nézhetsz, hogy melyek a független médiák.
17/18 Brandon41 válasza:
Nem a kormány ócsárolják, hanem az ellenzéket. Elírtam, bocsi.
18/18 anonim válasza:
Brandon41, alias Fizetett Libsi Ballikos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!