Miért mondják Vonára, hogy áruló?
"Mert sokan úgy gondolják, hogy a néppártosodásával a Jobbik elveszítette az eredeti identitását, nemzeti radikalizmusát."
Nem lehet, hogy csak szelídült a radikalizmusa? Vagy az lehetetlen volna?
"attól még szerintem nem fordult el a saját meggyőződésétől."
Onnantól, kezdve, hogy (szélső?)jobb oldalról középre(balra, mint irány) elfordult a meggyőződéséről.
Onnantól kezdve, hogy beállt a baloldali "váltsukleafidesztközösen" buli "mögé" szerintem (és még sokak szerint) vállalhatatlanná vált!
Nem határolódott el határozottan a baloldali tömörüléstől.
"De az baj, ha abbahagyta, utolsó?"
Nekem nem. A fidesznek igen. Amyg cigányoztak, addig azért támadták őket. Most, hogy ezzel már nem lehet, hát azzal kell támadni őket, hogy megváltoztak. Mindezt egy olyan párt mondja, amelyik liberálisnak indult, és mára gyakorlatilag szélsőjobboldaliak lettek.
"Onnantól kezdve, hogy beállt a baloldali "váltsukleafidesztközösen" buli "mögé" szerintem (és még sokak szerint) vállalhatatlanná vált! "
Egyfelől egyetértek veled. De szerintem csak látta, hogy egyénileg a Jobbik nem elég erős a Fidesz leváltásához, és közös úton próbálta ezt megtenni.
Én ezt úgy képzelem, hogy attól, hogy pl. Te mondjuk római katolikus vagy én meg buddhista, még lehetnek olyan dolgok, amikben megegyezünk, ugyanúgy gondolkodunk, lehetnek közös törekvéseink anélkül, hogy vallásunkat megváltoztatnánk. Ez volna részemről a közös együttműködés, önfeladás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!