Miert mondjak egyesek, hogy a fidesz a mediatulsuly miatt nyert? Holott szerint ez nincs igy
Ellenzeki Tv csatornak: RTL, ATV; HIRTV
Kormanyparti: köztv, ECHO, TV2
Aki akarja az mindehol tudja nezni legalabb az RTL-t a kormanykritikus mediumok közül
Ez nagyon aranyos gondolatmenet, csakhogy az emberek nagy része nem célzottan választ hírforrást. A legtöbb ember plakátokról, ingyenes napilapokból, reklámokból tájékozódik. Ebbôl a fidesznek volt a legtöbb, ráadásul (valószínûsíthetôen) lopott közpénzbôl. Lokál, Soros és migráns plakátok, kormányinfo stb stb. Még a sportcsatornájukon is a propagandát nyomatják.
Az sem elhanyagolható tényezô, hogy mely pártok mivel kampányoltak. A legtöbb ellenzéki párt vagy a programjával, vagy az elszámoltatással, eü és oktatással kapcsolatos ígéretekkel. A fidesz meg szimpla, aljas hazugságokkal, félelemkeltéssel, uszítással, szardobálással.
Most lehet kérdezni tôlem, hogy "oké, akkor hogyhogy kétharmada lett a fidesznek te libsi náci bolsi arab migráns soros-bérenc?"
Én erre azt tudom válaszolni, hogy egyrészt a fidesz által kreált saját maguknak kedvezô választási rendszer miatt, másrészt meg... ez kell az embereknek. Mi magyarok szeretünk fröcsögni.
Ezért is szomorú, nincs mentség: többé-kevésbé demokratikus úton jutott teljhatalomhoz a gyûlölet Magyarországon.
Mondjuk nekem annyira nem fáj, mert pár hónap és tiplizek, csak azokat sajnálom, akik ezt nem tehetik meg, pedig nem ezt választották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!