Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyan jó érzés kisebbségben...

Olyan jó érzés kisebbségben élniük a briteknek Londonban, hogy a magyar választások eredményén röhögjenek?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=YfZbo8wcPzg&t=107s

Röhög a magyarokon ez az angol bohóc, hogy 2/3-dal nyerte a választásokat egy olyan párt, amelynek az egyetlen programja a bevándorlás megállítása, és hogy a legnagyobb riválisa is egy eredetileg szélsőjobboldali párt.

De mi olyan vicces ebben?

Tudniillik, a britek fővárosában, Londonban már csak 20-25% brit él. A születő gyerekeknek pedig a 85-90%-ának legalább egyik szülője nem-brit. Ez Eurostat forrás, tehát ezzel nem is lehet vitatkozni.

Olyan jó a briteknek a saját fővárosukban kisebbségben élni, hogy röhögnek egy bevándorlás ellenes országon? Egy olyan országon, akik a történelemben nem először védik meg Európát az iszlám térhódítástól. Való igaz, hogy a szigetország a történelem során is más úton járt mint a kontinentális Európa, meg is van ennek a következménye, lassan már brit gettókban fognak élni Nagy-Britanniában a britek. Később meg már brit rezervátumok lesznek, mint turisztikai látványosság.

2018. ápr. 17. 15:38
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
75%
Idő kérdése és megáll majd a folyamat legalábbis Afrika felől. Ahogy elkezdenek majd oda is gyárak stb települni (Afrika lesz az új Kína mert a kínaiak már nagyon feljöttek). A kínai befektetők már rátaláltak Afrikára és nem csak a térképen hanem komoly pénzeket fektetnek be. Az amerikai és európai cégek is meg fogják találni hamarosan. Gyárak épülnek és rengeteg dolgot ott fognak gyártani. A szállítás megoldása is olcsóbb lesz.
2018. ápr. 17. 17:07
 12/43 anonim ***** válasza:
57%

"mennyi nálunk a közmunkásbér"

A közmunkabér az legtöbbször segély gereblyetámasztásért, de mégis jobb mintha a semmiért kapnák. Egyre kevesebb a közmunkás egy ideje és egyre több a versenyszférába dolgozó, tehát oda mennek át. És így is másfélszer több mint a 30-40 ezres szenegáli átlagbér.

"meg a minimálbér..."

Ja 3x annyi mint a szenegáli átlagbér.

A vásárlóerő-paritás árfolyamon számolt GDP, ami jól mutatja az életszínvonalat Szenegálban ~2700 dollár, Magyarországon ~29000 dollár per fő jelenleg. És az összes afrikai ország a lista alján van.

Kit akarsz átverni?

[link]

2018. ápr. 17. 17:29
 13/43 anonim ***** válasza:

Itt a helyes link mert az előbb rosszul linkelte:

[link]

2018. ápr. 17. 17:35
 14/43 anonim ***** válasza:
57%
Az, hogy a kínaiak, EU megtalálja Afrikát és ott be fog fektetni, nem olyan egyszerű. Az ottani viszonyok miatt nem fognak kapkodni, ráadásul, addig még sok víz folyik le a Dunán. Az EU vezetése viszont képtelen kezelni a migráns botrányokat, egyre jobban kilóg a lóláb. Mire Afrikában beindul valami, addigra szétrágják Európát.
2018. ápr. 17. 17:44
 15/43 anonim ***** válasza:
55%

Azért Szenegált írtam, mert Spöttle is velük riogatott, de ha azt nézzük, hogy alacsonyabb bérek miatt olcsóbbak a szolgáltatások is, tehát az ottani átlagbér hozza azt, amit nálunk a minimálbér vásárlóértéken. Ettől még nem gazdagabbak, nem ezt mondtam, csak komikus volt látni, hogy a magyar viszonyokat nem ismeri "Spötyi" ezzel riogatott, hogy a havi hatvan-nyolcvanezer forintból nyomorgó szenegáliak majd jönnek ide...

Igen jönnek, szörnyülködni, hogy "Ez lenne Európa???"

Tavaly 186000 CFA volt az év második felében a szenegáli átlagbér, ami 87000Ft. Nyilván szegények, csak mondom komikus, hogy a havi 60-80 ezret keresőkkel riogatnak, hogy majd azok jönnek elvenni a "magyar jólétet".

A közmunkásokról meg értékes munkát végeznek, és Magyarország a jövőben is számít rájuk. Fontos és értékes munkát végeznek -ez most hivatalos kormányálláspont, a kétharmados miniszterelnök mondta, pár hete.

Mondjuk ebben legalább igaza van.

2018. ápr. 17. 17:53
 16/43 anonim ***** válasza:

"tehát az ottani átlagbér hozza azt, amit nálunk a minimálbér vásárlóértéken"

Pont feletted van a link hogy nem hozza, miről beszélsz ember? 10x nagyobb az életszínvonal Magyarországon vásárlóerőt nézve.

"a szenegáli átlagbér, ami 87000Ft"

Ez se igaz. Olvasgass még utána.

2018. ápr. 17. 18:00
 17/43 anonim ***** válasza:
8%
Alapkérdésre a válasz: a londoniaknak még a jelek szerint tanulniuk kell. nos a migránsok ezt megadják nekik!
2018. ápr. 17. 18:02
 18/43 anonim ***** válasza:
57%

Igen. Londonban nagyon jó élni, kisebbségben és többségben is, bárhogy.

Persze a britek legnagyobb része kiköltözik Londonból élete folyamán a nyugodtabb, csendesebb elővárosokba (Londonnak 70-80-100 ezres "elővárosai" vannak), vagy épp vidékre, bent Londonban inkább a fiatalok, a munkásosztály, a szegényebbek maradnak csak életük végéig - bár ez sem általános.

Nekem sok barátom él Londonban, de más nyugati országokban is, és bármennyire fáj is ez nektek, egy fejlett demokráciából nézve tényleg csak röhögni lehet Magyarországon.

Ahová a jelenlegi kormány juttatta a politikai kultúrát, az tényleg a vicc kategóriája: kamu pártok, kamu témák, kamu hírek, kamu választások, és közben egy lemaradó kis posztkommunista ország vagyunk, ahová egy bevándorló sem vágyik, de ahonnan százezrek mennek el a fejlett nyugatra.

A britek közben köszönik, nagyon jól érzik magukat az országukban, a bevándorlókkal együtt is, akik felpörgetik a gazdaság motorját.

London egy Magyarországnyi lakosságú város (több mint 9 millió ember), mégis élhető, jó a közlekedés, tele parkokkal, zöldövezetekkel, pezsgő élettel és nagyon jó közbiztonsággal.

Annyi hülyeséget nyomott az agyunkba a kormányunk hazugságpropagandája, hogy amikor először kimentem oda látogatóba, kicsit én is tartottam tőle, mi lesz a közbiztonsággal.

Aztán megérkezve már egyből éreztem, hogy nekünk itt csak át van mosva az agyunk: a határőrök többsége bevándorló volt, volt köztük feketeafrikai, muszlim fejkendős nő, mindenféle. Rájöttem: ott én vagyok a bevándorlómigráncsturista, ezek pedig teljesen integrálódott emberek, a brit társadalom részei, sőt, ők védik tőlünk a brit korona országait!

Bevándorló környéken szálltam meg egy barátomnál, késő éjszakáig jártuk a várost, soha semmilyen problémát nem észleltem. Csupa dolgozó, rendes bevándorló lakott a környéken, sokszor hallottam magyar szót is, de voltak feketék, muszlimok, mindenféle.

Az utcán rend és tisztaság, közel volt egy gyönyörű, nagy park, rendbetéve, egyetlen pad se megrongálva, semmi negatívumot nem tudok elmondani.

Végig azt éreztem: egy civilizát országban vagyok, végre!

Remélem, jövőre már én is csak messziről röhögök rajtatok, ahogy pánikoltok a bevándorlóktól, míg kiürül az ország körülöttetek, és lassan a románok is elhúznak mellettetek (a szlovákokat már sosem éritek utól!).

Ezen tényleg csak sírni vagy röhögni lehet. De sírjanak a mazochisták, én dobbantok és röhögök inkább!

2018. ápr. 17. 18:14
 19/43 anonim ***** válasza:
34%

"A britek közben köszönik, nagyon jól érzik magukat az országukban, a bevándorlókkal együtt is, akik felpörgetik a gazdaság motorját."

Ja és azért léptek ki az unióból, mert már túlpörgött volna a gazdaság a sok gazdaságot felpörgető bevándorlótól.

2018. ápr. 17. 18:38
 20/43 anonim ***** válasza:
49%

Ember, ez az "angol bohóc" bár valóban English, de New York-ban él. :)

Szóval nem jött össze a kérdés.......

2018. ápr. 17. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!