Miért kell még "rugdosni " az ellenzéket a fidesznek?
Ellenzék már nincs, nyertek, övék minden, leválthatatlanok, de mégis megjelennek a Soros cikkek meg a Vona Audis cikkek. Vagy még érzik, hogy van mitől tartani?
Lassan készülni kellene a megszorítások tervezésére, sokba volt a Erzsébet- utalvány meg a plakát kampány, sok telefon és sms, meg a gáz jóváírás. Ha elköltik a pénzt még kampány után is akkor kevesebb marad az oligarcháknak is..
Én Jobbikos szavazóként gratuláltam a fideszes ismerőseimnek, kezet fogtam, és elismertem a porig alázást a röhögést, ők nyertek, miért nem fejezik be?
Igen, Magyarország döntött, egészségügy helyett stadion, mondjuk jobb egy Felcsút- Diósgyőr meccs mint csípő protézisre várni 2 évig az ágyba miközben ágytálaznak szeretteid, de a OTP ligának is van szünideje, addig meg csak szenved az ember, mondjuk csak kettő szezont kell kibírni jobb esetben egy csípő protézisre váró embernek.
Alig várom már, hogy elfogadják a Stop-Soros törvény csomagot, kötvényesekről remélem szó nem lesz.
Meg amíg a közmunkások meg vannak fenyítve, hogy ha nem a aktuális marad akkor nekik jobb esetben marad a 22.800 ft, addig szerintem nincs miről beszélni.
De akkor sem szép, (bár magyar szokás) rugdosni a földön fekvőt...
Egyrészt hamarosan EP választások is lesznek, a kampány nem áll le. Másfelől viszont nem gondolom, hogy az ellenzék megszűnt volna. Sokkal inkább azt
látom, hogy kezd átalakulni. Talán most alakul ki először valódi ellenzék. Kár, hogy egy ilyen pofon és 8 elpazarolt év kellett hozzá, de talán ha későn is, de lesz valami pozitív hozadéka ennek az időszaknak.
És hogy miért rúg a fideez az ellenzékbe? Mert ehhez ért. Árkot ásni, háborús hangulatot teremteni és fenntartani, megosztani, gyűlöletet kelteni, ellenségképet kreálni.
Ha az országnak lenne egy tisztességes kormányfője aki nem a megosztást, hanem az összetartást preferálná, akkor nem kellene ilyen kérdéseket kiírni...
Mindenki utálatos lett, akinek nincs állandó magyar lakcíme, de szavazati jogot vásárolt tőlük Orbán!
Ez a legnagyobb megosztás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!