Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet, hogy ez a sok-sok...

Hogy lehet, hogy ez a sok-sok választási "furcsaság" mindenhol a Fidesznek kedvezett?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 13:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

Úgy, hogy szervezetten csaltak az ellenzéki delegáltak nélküli kb 7000 szavazókörben.

Mégis, mi a jó fészkes fenét csináltak 7-10-ig?

Miért nem tudtak jönni az adatok?

Miért tartották vissza a szavazóköröket a szavazatok leadásával a HVI-knál?

????

2018. ápr. 13. 13:21
 2/24 anonim ***** válasza:
50%
Áááá! Túl sokat kérdezel! Sorosista-e vagy?!?
2018. ápr. 13. 13:22
 3/24 anonim ***** válasza:
4%
Honnan tudod, hogy a fidesznek kedvezett? Hagyjatok mar a cslast, ti komolyan gondolojatok, hogy több ezerszavazokörben a valasztasi bizottsag mind az 5 felesküdött tagja alair egy hamis jegyzökönyvet, ami 1töl 3 evig terjedö szabadsagvesztessel büntetendö?
2018. ápr. 13. 13:29
 4/24 anonim ***** válasza:
95%

1: Az már csak hab a tortán, hogy már 10-11 körül tudták, hogy ilyen brutális részvételi arány mellett buknak.

Úgy nézett ki az összes fideszes délelőtt, mint a meszelt fal, aztán 7 után pár perccel, amikor még részadatok sem nagyon lehettek, már magabiztosan "nagyon erős legitimáció"-ról beszéltek.

2018. ápr. 13. 13:30
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
3: Teljesen komolyan.
2018. ápr. 13. 13:30
 6/24 anonim ***** válasza:
14%
Azé', meee gyüttek a migráncsok oszt Viktor mögállítóta üket!!! Én reá szavaztam!!!444!!44!4
2018. ápr. 13. 13:33
 7/24 anonim ***** válasza:
2%

"Mégis, mi a jó fészkes fenét csináltak 7-10-ig?" Budapesten azokban a szavazokörökben, ahol az atjelntkezök szavaznak, meg tartott a szavazas, es addig nem tehetik közze atörveny szerint az eredmenyeket amig az utolso szavzohelyiseg be nem zar

Miért nem tudtak jönni az adatok? Ezert nem tudtak jönni az adatok

Miért tartották vissza a szavazóköröket a szavazatok leadásával a HVI-knál? Nem tartottak vissza, nekem a tesverem szamolta szavazatokat semmi iylen nem volt, csupan egy högy inditotta el ezt a pletykat facebokon aki azt allitotta, hogy az egyik bizottsagi valaazstas elnöke volt, de azt sem bizonyiotta valmiylen dokumentummal, hogy valoban elnök volt, hivatalos panaszt se tett, igy az sem bbiutos, hogy valodi facebook profilrol van szo, vagy, hogy valoban elnök volt. Egyebkent a kiiras utan töb szavazatszamlalo is irt a megosztasra, hogy semmi ilyen nem volt.

2018. ápr. 13. 13:39
 8/24 anonim ***** válasza:
95%

7:

"Budapesten azokban a szavazokörökben, ahol az atjelntkezök szavaznak, meg tartott a szavazas, es addig nem tehetik közze atörveny szerint az eredmenyeket amig az utolso szavzohelyiseg be nem zar "

Forrás? Jogszabály?

Ne fáradj, Tóth Zoltán választási szakértő, az NVI volt elnöke elmondta, nincs ilyen.

Mivel ez kamu, így a többi "magyarázatod" ami erre épül, úgyszintén.

2018. ápr. 13. 13:52
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó! Az alaptörvényben nem szerepel ilyen.

Az h pár helyről írtak, az nem jelent semmit.

2018. ápr. 13. 13:59
 10/24 anonim ***** válasza:
94%
9es vagyok, a 7esnek szántam
2018. ápr. 13. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!