Most akkor a Jobbik mégse oroszbarát? (link)
most akkor oroszellenesek? azt se tudom mi van már
csak az írjon aki elolvasta.
Szó sincs itt még ellenségeskedésről. Nézzük azt az ellenségláncot.
Izrael hadserege több palesztint gyilkol le, mint legyet. Ezért a Jobbik nem csípi Izraelt.
Ahmadinezsád utálja Izraelt, ezért Izrael is utálja Iránt. Folyton megpróbálja bemocskolni a világ előtt, hogy "nézzék csak meg, atomfegyvert csinálnak", miközben a saját atomerőműveikbe nem engedik be a nemzetközi ellenőröket, mert azok nyilván elfogult antiszemiták.
A Jobbik tehát Izrael és Irán közül inkább Iránt pártolja.
Az oroszok Izrael nyomására nem szállítják le Iránnak a korábban beígért fegyverszállítmányt. Ezzel Oroszország mintegy Izrael mellé áll Iránnal szemben.
Itt ütközött a Jobbik az orosz állásponttal. Ez egy elvi háború, semmi valóságalapja nincs a jelenben vagy a közeljövőben. Így csak elvben ellenség az orosz.
A hetvenhármas leírta nagyon szépen!
Ha el tudjuk adni az oroszoknak az almát, akkor miért ne adnánk el? Miért ne lehetne megnyitni Oroszország felé az exportot?
"akik még attól sem riadnak vissza, hogy kisiskolásokat is öljenek"
ahha
a nyugat meg izraelt babusgatja és gyerek gyilkolászásból ők aztán nem mennek a szomszédba
vagy még is?
"akik még attól sem riadnak vissza, hogy kisiskolásokat is öljenek"
ahha
a nyugat meg izraelt babusgatja és gyerek gyilkolászásból ők aztán nem mennek a szomszédba
vagy még is?
Ebből látszik, hogy egyik kutya, a másik eb. Én emiatt nem szimpatizálok sem az amcsikkal, sem az izraeliekkel, sem a csecsenekkel... Én nem igazán merném hangoztatni azt, hogy szolidaritást vállalok a csecsenekkel... Szerinted ez felmentesíti a csecseneket a kisiskolások gyilkolása alól, hogy "bezzeg a zsidók is ölik a gyerekeket!" ??? Mert szerintem qrvára nem!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!