Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a Jobbik mégse...

Most akkor a Jobbik mégse oroszbarát? (link)

Figyelt kérdés

most akkor oroszellenesek? azt se tudom mi van már

[link]

csak az írjon aki elolvasta.

2010. jún. 12. 18:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szó sincs itt még ellenségeskedésről. Nézzük azt az ellenségláncot.

Izrael hadserege több palesztint gyilkol le, mint legyet. Ezért a Jobbik nem csípi Izraelt.

Ahmadinezsád utálja Izraelt, ezért Izrael is utálja Iránt. Folyton megpróbálja bemocskolni a világ előtt, hogy "nézzék csak meg, atomfegyvert csinálnak", miközben a saját atomerőműveikbe nem engedik be a nemzetközi ellenőröket, mert azok nyilván elfogult antiszemiták.

A Jobbik tehát Izrael és Irán közül inkább Iránt pártolja.

Az oroszok Izrael nyomására nem szállítják le Iránnak a korábban beígért fegyverszállítmányt. Ezzel Oroszország mintegy Izrael mellé áll Iránnal szemben.

Itt ütközött a Jobbik az orosz állásponttal. Ez egy elvi háború, semmi valóságalapja nincs a jelenben vagy a közeljövőben. Így csak elvben ellenség az orosz.

2010. jún. 12. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát az oroszok felé nyitni nem lenne hülye dolog egyébként, de a csecsenekkel szolidaritást vállalni, akik még attól sem riadnak vissza, hogy kisiskolásokat is öljenek... Azért az egy kicsit cinkes...
2010. jún. 12. 19:16
 13/18 anonim ***** válasza:

A hetvenhármas leírta nagyon szépen!

Ha el tudjuk adni az oroszoknak az almát, akkor miért ne adnánk el? Miért ne lehetne megnyitni Oroszország felé az exportot?

2010. jún. 12. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:

"akik még attól sem riadnak vissza, hogy kisiskolásokat is öljenek"

ahha

a nyugat meg izraelt babusgatja és gyerek gyilkolászásból ők aztán nem mennek a szomszédba

vagy még is?

2010. jún. 12. 19:39
 15/18 A kérdező kommentje:
de szerintem ez nem ilyen egyszerű, hogy odamegyünk hozzájuk és itt az árunk, mostantól meg kell vennetek.
2010. jún. 12. 19:39
 16/18 anonim ***** válasza:

"akik még attól sem riadnak vissza, hogy kisiskolásokat is öljenek"

ahha

a nyugat meg izraelt babusgatja és gyerek gyilkolászásból ők aztán nem mennek a szomszédba

vagy még is?

Ebből látszik, hogy egyik kutya, a másik eb. Én emiatt nem szimpatizálok sem az amcsikkal, sem az izraeliekkel, sem a csecsenekkel... Én nem igazán merném hangoztatni azt, hogy szolidaritást vállalok a csecsenekkel... Szerinted ez felmentesíti a csecseneket a kisiskolások gyilkolása alól, hogy "bezzeg a zsidók is ölik a gyerekeket!" ??? Mert szerintem qrvára nem!!!!

2010. jún. 12. 19:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Mér egy kis kiegészítés: ha Oroszország felé szeretnénk nyitni, szeretnénk egy szorosabb kereskedelmi és diplomáciai kapcsolatot kötni, akkor nem igazán szerencsés szimpatizálni a csecsenekkel...
2010. jún. 12. 19:55
 18/18 anonim ***** válasza:
a jobbik magyarbarát. attól hogy oroszországba adnák el az élelmiszert, amit a mezőgazdaság fejlesztésével megtermelhetnek a gazdák, még nem oroszbarát
2010. jún. 13. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!