A Jobbik támogatottsága 16%ról 6%-ra esett, ezért most bepörögtek? Link
hűha, valakik 6%-ot mértek?
akkor az biztos annyi is!!
Jajjdejóóó:D Kedvelem az ilyen nagyarcú emberkék pofáraesését... Egyszer voltam egy gyűlésükön, zászlókkal vonulgattak, kiabáltak, nagydarab kopasz gárdisták masíroztak:/ Komolyan féltem pedig színmagyar vagyok...
Nagyon örülök hogy egyre messzebb kerülnek a hatalomtól.
akkor is 7%-ot jósoltak nekik amikor 17-et kaptak. NOL?:D:D:D
Jó hogy nem már a 168 órából vagy az Élet és Irodalomból linkelsz... deviáns
12:13-nak!
Miért kéne félni tőlük? Mikor követtek el ők bűncselekményeket? Én inkább az 5-10 fős cigányhordáktól félek,amikor szembejönnek az utcán, és nem tudod hogy éppen agyonvernek, vagy "csak" kirabolnak.
"Egyszer voltam egy gyűlésükön, zászlókkal vonulgattak, kiabáltak, nagydarab kopasz gárdisták masíroztak:/ Komolyan féltem pedig színmagyar vagyok..."
Akkor hogy féltél volna, mikor a cigányok vonultak Siófokon! Vagy, ha leköltöztetnélek Hétesre, vagy Miskolcra. Na megtudnád, hogy mi az igazi félelem!
"A Jobbik támogatottsága 16%ról 6%-ra esett"
Itt valamit összekevert az újságíró: a 16% a szavazók körében, a 6% az össznépesség körében mért érték. Márpedig vagy két ilyen, vagy két olyan mutatót hasonlítunk össze, a kétféle mennyiséget nem vegyítjük.
Ha most vasárnap lenne a választás, a Jobbik nem 6%-ot kapna (amennyi a népszerűsége az összlakosságra vetítve), hanem kb. 10-12%-ot (amennyi a szavazók körében a népszerűsége).
12:14
"Rohamosan erősödnek. A fidesztől elpártolt szavazók kb 90%-a a Jobbik mellé áll."
Szonda Ipsos, 2010. március:
Fidesz 57%, MSZP 20%, Jobbik 17%, LMP 3%
(a választási eredmény 53:19:17:6 lett, ebből is látszik, hogy a felmérés megbízható, pontos).
Szonda Ipsos, 2011. február:
Fidesz 60%, MSZP 20%, Jobbik 12%, LMP 6%.
Sehol sem látszanak a Fideszből állítólag tömegesen kiábrándulók, akik a Jobbikhoz csapódnak.
A Jobbik valóban folyamatosan gyengül 2010 eleje óta, de nem olyan gyorsan, mint ahogy azt origóék képzelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!