A Jobbik támogatottsága 16%ról 6%-ra esett, ezért most bepörögtek? Link
Ezt egyrészt dicséretnek, másrészt viszont (sokkal inkább) sértésnek veszem. De most ne ezen vitatkozzunk. Az EU-nak meg nem kéne teljesen "bealázkodni", mivel pl.: azért fizetnek a magyar gazdáknak, hogy irtsák ki a szőlőtőkéiket(hogy a silányabb minőségű francia borok legyenek erősebbek a piacon); az EU igazságszolgáltatása olyan szinten nem törődik Magyaro.-al, hogy a szlovák nyelvtörvénnyel alig foglalkozott valamit. Úgy hiszem, ha egy szövetségben az egyik tag ilyen módon kirekeszti egy másik tag nemzetpolgárait, akkor minimum egy felfüggesztés járna. Az nem megy, hogy "oldjátok meg magatok", és utána még csodálkoznak, hogy az utcára megyünk. Persze az sem megoldás, hogy elzárkózunk az európai közösség elől teljesen. Nem egészen tudom, mi lenne a jó megoldás.
Vona azért vett fel ismét gárdamellényt, hogy felhívják magukra a figyelmet, mert sajnos az utóbbi időkben egyre kevesebb dologgal hívják fel az emberek figyelmét. Én meg a többi pártban nem bízom (kivéve az lmp-t, tudom, hogy ők aztán minden magyarellenes dolgot bevezetnének), és a fidesz sem kivétel. Orbán nem egy-két dologban csúsztatott/hazudott, ezt el kell ismerni. Amellett pedig, nem elég erélyes személyiség, nem kéne ennyire bealázkodni a külföldieknek (bárkinek, nem csak izraelnek). Ha erősen Magyarország érdekeit képviselné, nem lenne bajom vele. De így...
nekem erről mindig csak az volt a véleményem hogy
a "független" közvéleménykutatókat ki tartja el?
Hát persze hogy az akjtuális hatalom. Hát kinek mérnek.?
Hát persze hogy az aktuális hatalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!