Miert a kozepkoru es idos emberek hangoztatjak hogy polgarhaboru "lesz"?
Én azt mondom: DEMOKRATIKUS!!!
Ti mondjátok: KOALÍCIÓ!!!!
Nem lesz semmiféle polgárháború, csak unatkoznak az emberek és mindenfélét beképzelnek.
Ugyan ez van a világvége baromságokkal is, meg hogy itt az újabb világháború, mert az is van mindig 2-3 évente valami baromságért. Először 2013-ban vizionáltak világháborút a dagadt Kim Jong hülyegyerek miatt, aztán Ukrajna miatt, meg most megint.
Nem igaz, hogy nem unalmas már.
Mégis kivel lenne lefolytatva egy ilyen műsor?
Robotokkal,vagy kivel?
A mai modern ember ilyesmire nem alkalmas.nagyrészt mentálisan,mert fizikailag is elég ramaty a felhozatal de az javítható ugye.
Semmi realitása egy polgárháborúnak.
Az idős emberek nem látnak tovább a hidegháborús vakításnál amiben felnőttek,a középkorúak meg mint én is amúgy,nagyrészt melóznak és nem foglalkoznak semmivel se. Általában ezt látom a korosztályomnál.
Azt se tudják milyen a háború. Meg én se,és ez jól is van így. Annyi a különbség hogy elég jelentős mennyiségű Ukrajnás gopro videót láttam ahhoz hogy szerintem azért annyi rálátásom lett hogy ne beszéljek hül@yeségeket arról így meg úgy lesz pógárháború oszt az majd megoldja a dógokat.
Ha a magyar baloldal tettlegességig festjük a frissen választott kormány ellen, az inkább lesz parasztfelkelés, parasztháború, de nem polgárháború.
Majd pont a technó tucctuccdiszkón meg Tankcsapdán nevelkedett nemzedék áll neki háborúzni mi? Nem olyan xar az életük, hogy rosszabbá akarnák tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!