Ha az MSZP, a PM, a DK, az LMP, a Momentum és a Jobbik együtt kormányozna és a Fidesz egy erős ellenzéki szerepet kapna, akkor Magyarország elpusztulna?
Jelenleg is többen vannak az ellenzékiek, ami csak azért nem látszik mert megoszlanak mindenfele a szavazatok.
Még sincs világvége, sem pedig armageddon. Az majd akkor lesz, ha újra a Fidesz nyer.
Ritka eset hogy valamiben egyet értek Fletóval viszont ebben a kijelentésében nagy igazság van.
Már láthattuk hogy két ideológiailag ellentétes párt koalíciója nem működik(MSZP-SZDSZ). Most képzeljünk el egy olyan kormány koalíciót amiben 5-6 ellentétnek kellene összedolgoznia
Nem tudom hogy elpusztulna-e, valószínűleg nem, de nem lenne jobb mint a mostani gazdasági helyzet.
Kéne egy egységes ellenzéki erő, de a Fidesz mindent megtesz hogy ez ne jöjjön létre...
Az hogy olyan az ellenzék amilyen ennek köszönhető, így nincs is valós ellenfele mégcsak elméleti síkon sem.
Össze KELL fogni mindenkinek hogy ezeket a kártevő gerinctelen lelkiismeretlen népnyúzó országtönkretevő, cinikus, maffiózó kukacokat agyonverjék, és szerintem meg is fogják tenni csak majd 2 héttel a választás előtt, hogy ezek reagálni se tudjanak majd.
Liberális vagyok, de ezeknél még a jobbik is emberibb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!