Ki lesz Magyarország következő miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
Ki lesz Magyarország következő miniszterelnöke?
Melyik lesz a következő kormánypárt?
És mikor? 2018-tól vagy 2022-től vagy mikortól?
Mit tippeltek? És miből?
2017. júl. 12. 22:02
1/12 A kérdező kommentje:
És függetlenül attól, hogy mit tippeltek reálisan, mit szeretnétek?
2017. júl. 12. 22:04
2/12 anonim válasza:
2018ban Orbán 2022 Vona vagy (reményeim szerint) Fekete-Győr Andárs
3/12 Sulek Péter válasza:
2018-ban Orbán 2022-ben vagy még Orbán vagy Vona. Fekete-Győr András nem tudom pontosan a nevét bocsánat. Nem lesz Miniszterelnök soha előbb lesz Gyurcsány vagy Bajnai, de rájuk is kicsi az esély.
4/12 anonim válasza:
Természetesen Vona Gábor, akit a nép választ.
5/12 anonim válasza:
Adja a jóságos Szűz Mária, hogy Vona legyen! Nem azért mert őt szeretem, hanem azért mert csak a Jobbikról tudom elképzelni, hogy bárkit is felelősségre von
6/12 anonim válasza:
2038-ban lesz Orbán Sára az új és egyben első magyar miniszterelnöknő.
A kormánypárt neve pedig : FIKEDENÉP = Fiatal & KEResztény demokrata néppárt
7/12 anonim válasza:
Viktor átadja a stafétát 2020-ban az egyik belső kisvezérnek. Mondjuk Lázár Jánosnak.
9/12 anonim válasza:
Orbán viktátor apánk mivel megveszi a romákat kilóra, a nyuggereknek nyom választá"sokk" elött fèl èvvel egy 1,5%-os nyugdíj emelèst ès ingyen gyóógyszert... Na meg persze M.O büszke ès erős ajrópai emirátus duma a hitetlenek felett..
10/12 anonim válasza:
A Jobbik soha nem lesz kormányzó párt. De a Momentum sem. Úgy fogalmaznék, hogy jelenleg mér nincs a palettán az a személy, aki lesz 2026-tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!