69
Nem, ez a tájékoztatást küszöböli ki, és éppenhogy a ködösítésnek segít, mert hiába igaz tényszerűen amit leírsz, élhetnek keresettel ellene, és akkor le kell hozni egy lehet hogy teljesen hazug, pártkatona által összerakott cikket.
69
Momentán borítékolom, hogy az _összes_ párt külön osztályt fog létrehozni a sajtó bombázására.
69
Igen, látom hogy nem érted.
Tényleg nem értelek egyébként.
Nem, ez a tájékoztatást küszöböli ki, és éppenhogy a ködösítésnek segít, mert hiába igaz tényszerűen amit leírsz, élhetnek keresettel ellene, és akkor le kell hozni egy lehet hogy teljesen hazug, pártkatona által összerakott cikket.
Oké, van egy tényszerű és igaz cikk, erre rácáfolnak megtörténik amit te is mondasz. És? Akkor mi van? Komolyan...nem reagálhat? Dehogynem... Ne félts senkit, hogy nem tud reagálni, menni fog nekik.
A másik pedig, hogy ponthogy elősegíti a tájékoztatást, tehát például egy baloldali újság, amit annak neveztek ezt megjátssza rá lehet cáfolni.
Ez a sajtószabadság DURVA megsértése lesz! Visszamegyünk a Kádár-rendszerbe,amikor CSAk azt volt azabad megírni,amit a Párt jóváhagyott. Pozsgai nyilván sokat súg neki.
Eddig ha Orbán és a sleppje véleményére voltam kívácsi,akkor megnéztem a Hír TV-t, ha a Jobbikra,akkor a Kurucz-infót olvastam,ha a másik oldalra voltam kíváncsi,akkor az ATV-t.
Ez így volt rendjén,és ezután is így kellene lennie.
De Orbán CSAK a saját hatalmának megtartására törekszik. Most az önkormányzati választások előtt mindennap valami újat ígérget,amit majd állítólag 1-2 év múlva fog beváltani! Az ígéreteket pedig nem biztos,hogy betartja!
Hogy hosszú távú hatalomról álmodozik,arra bizonyíték egy oszrák lapnak adott interjú! Arról beszélt,hogy 8 év múlva
erősek és szépek leszünk! Miért olyan biztos,hogy 4 év múlva is megválasztják? Vagy addigra megváltoztatja a választási törvényt,és csak 10-20 évenként lesz választás?
"a Nagy Testvér figyel, borzong a hátad,
egyedül fél, de hordában támad"
Én a cikk alján lévő alkotmány-intézkedést tartom inkább nevetségesnek. "A Fidesz az Alkotmányt is megváltoztatná, eltörölné a szabad véleménynyilvánítás jogát, helyébe a szólásszabadság lépne, a javaslat indoklása szerint annak tartalma nem változik."
Egyrészt: nevetséges, hogy egyetlen szó kicserélésén akarnak fáradozni, mellyel annak tartalma nem változna, amikor ilyen helyzetben van az ország. Másrészt: ők papolnak szólásszabadságról a Btk. szájkosár-paragrafusa után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!