Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről mi a véleményed?

Erről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 12. 17:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

"Tehát szerinted, az úgy rendben van, hogy ha valakinek nem tetszik egy cikk, akkor majdhogynem kötelezően le kell hozni egy ellencikket? A kuruc.info is ezt fogja csinálni, ugye?"

érdekel szerinted?

amúgy őket úgyse tudják megfogni

2010. jún. 12. 18:40
 12/33 anonim ***** válasza:
71%
Miért baj ha lehoznak egy ellencikket? Most komolyan..elolvashatod mindkettőt, a véleményedet magad alakítod. Rendben van. Így legalább nem lesz ferdítés.
2010. jún. 12. 18:41
 13/33 anonim ***** válasza:
64%
A kurucinfóval meg nem tudom mi baja itt mindenkinek. Nekem speciel semmi gondom vele, igenis érdemes elolvasni és meghallgatni mindenki véleményét.
2010. jún. 12. 18:44
 14/33 A kérdező kommentje:

69

Nem, nem. Ez nem a ferdítések ellen van, olvasd végig légszíves. Ez úgy fog kinézni, hogy pl, hogy egy nem annyira aktuális, de látványos példával éljek, hogy pl Gyurcsánynak joga lett volna minden újságba elküldeni egy olyan fogalmazványt, hogy az öszödi beszéd lendületes igazságbeszéd volt. Jó lett volna szerinted?

69

Tételesen érdekelne, hogy mik azok a témák, amiről szerinted nem lenne szabad a médiának írnia.

2010. jún. 12. 18:45
 15/33 anonim ***** válasza:
Bocsi, de attól, hogy ehhez joga lett volna másnak joga lett volna megcáfolni. Nemde?
2010. jún. 12. 18:46
 16/33 A kérdező kommentje:

69

Igen, és akkor az újság _hetekig_ ellencikkekkel lenne tele. De jó is lenne.

2010. jún. 12. 18:47
 17/33 anonim ***** válasza:
29%
Miért, eddig nem erről volt szó? Csak éppen nem politikusok írták és újságra lebontva történt a dolog, de ugyanúgy megvolt szerintem, hogy mi hova húz. Egyszer hallottam az ATV-n az egyik műsorvezetőtől, hogy baloldalinak nevezte az egyik újságot. Akkor mégis mi volt eddig? Mostmár minden lesz minden, ez a baj? Így legalább értesülsz mindenről.
2010. jún. 12. 18:48
 18/33 A kérdező kommentje:

69

Te most tényleg nem érted, mi a baj azzal, hogy _kötelezően_ le kell hozni egy bírósági ítélet után minden hülye cikkét?

2010. jún. 12. 18:50
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Ja arról nem beszélve, amikor nem egy hírről szó sem esett. Nem pont a ferdítést küszöböli ki? Mert szerintem igen.
2010. jún. 12. 18:50
 20/33 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem látok benne problémát. Miért zavar téged? Azt hiszed majd sportot űznek a cikkírásból? Van jobb dolguk is ennél.
2010. jún. 12. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!