Mennyibe került a tegnapi tüntetés Soros Györgynek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 10:07
11/18 anonim válasza:
Ha számotokr van ėlet a fideszmėdián kívül,akkor sok nyugdíjas a saját szájával elmondja. Igaz ők keveset kaptak. Volt ahol a táblagėp volt a soros (:)).
12/18 anonim válasza:
A Fidesz választási győzelme jóval többe került neki, mint a tegnapi tüntetés.
13/18 anonim válasza:
Egy a sok közül.
Egyébként húsvétkor nem kaptak anyádék Erzsébet utalványt 10 ezret? Csak, hogy tudd, az sem orbán zsebpénze volt!
14/18 anonim válasza:
Majd a mi felcsúti KISZ titkár urunk megmongyaaa!!!!888!!!!8888!! Őjoban tugya mint SOROS!!!!888!!!!!!888!!!!!!!
Vagy ha nem ő akor rogán kisz tag úr!!
15/18 anonim válasza:
"Egy a sok közül. "
Igen, egy a sok eset közül, amikor az egyik oldal ezt mondja, a másik meg azt. Te minek alapján döntötted el, hogy melyik oldalnak hiszel? Én az előéletük alapján.
16/18 anonim válasza:
Én amúgy nem hittem el ezeket az osztogatós dolgokat, azt gondoltam ez már túl röhejes lenne, de aztán választási időszakban a nagymamámnak tejet akartak adni, egy barátomnak meg egy zsák krumplit...
17/18 anonim válasza:
Nekem 23.000 Ft-ot adott, plusz a Volanbusz jegyet igerte, hogy kifizeti, de arrol meg el kell kuldenem neki postan a szamlat. Hogy a postakoltseget ki allja, azt meg nem beszeltuk meg Gyorggyel.
18/18 huzoro válasza:
Semmibe.
A szervezést kommunista szombaton végeztem, társadalmi munkába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!