Mennyibe került a tegnapi tüntetés Soros Györgynek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 10:07
2/18 anonim válasza:
Nem tudom..elég drága lehetett mert a jó időt is finanszíroznia kellett.
3/18 anonim válasza:
Elég sok lehetett, ha még az antifákra se futotta pluszba. Pedig úgy volt jönnek.
4/18 Alain Delon válasza:
Majd valami fideszes megmondja. Ők tudják az ilyeneket.
5/18 anonim válasza:
Engem jobban ėrdekel, hogy mennyibe került az adófizetőknek (fideszes nem fideszes egyaránt) a birkamenetre buszoztatott külföldiek szállítása etetėse, az elcsalt vállasztás előtti szeretetcsomag a romáknak nyuggereknek stb...
6/18 anonim válasza:
94132 dollár és 72cent. Pontos adatok, a hasamra ütve jöttek ki ezek a számok.
7/18 anonim válasza:
Kérdezd a Tonit ö biztosan tudja. De ha nem, akkor is megmondja.
8/18 anonim válasza:
Meséld már el, hogy a "nyuggereknek" hol osztogattak csomagot, mert a szüleimet senki nem környékezte meg ilyennel. Függetlenül attól, hogy ők nem is voltak szavazni, amit én eléggé nehezményezek, de ez már más tészta.
9/18 anonim válasza:
Lepontozhatjátok a 8-ast (te is 5-ös!) de ez engem is érdekelne. Tett fel egy kérdést, amire helyiség megnevezést illene adni, de ez eddig még egyikőtöknek sem sikerült.
Szóval, én is várom a választ, mert anélkül minden ilyen szöveg sima hablaty.
10/18 A kérdező kommentje:
Ozt vajon Lázár nem az Unios pénzeket osztogatta szét pár napja csak úgy ajándékba a munkatársainak?
Azt a pénzt a népre a szegényekre is költhette volna,vagy kórházak finaszirozására.
2018. ápr. 15. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!