Jövő hét szombaton ismét tüntetés?
Minek mennének????
A mainak volt bármi értelme???
Annyira szánalmas ez a békés tüntetés, ezzel nem fognak elérni semmit.
Ha tényleg zűrzavar lenne és fellázadnának akkor talán! Elgondolkodna a kormány vagy akár el is űznék a beszarikat!
De a magyaroknak egy csepp eszük sincs, nem is volt.
Ez a liberálterrorizmus, nem hajlandók elfogadni a vereséget, ezért mindenfelé vagdalkoznak és ellehetetlenítik a nagyobb városokat.
Ez sosem jön be, ellenszenves és megmutatja, hogy nekik a demokrácia semmit sem jelent, ha nem nekik kedvez.
Ezeket hatalomra? Kösz nem, soha többé.
"Nagyon erőtlen volt, nagyon semmilyen."
Nem tudom neked milyen az erőteljes, nekem erőssnek tűnne mikor 150 ezer ember azt üvölti kórusban, hogy takarodjak, mert csaltam...
"Nem tudom neked milyen az erőteljes, nekem erőssnek tűnne mikor 150 ezer ember azt üvölti kórusban, hogy takarodjak, mert csaltam..."
Csak nem mindegy, hogy mennyiből üvölti az a 150ezer ember. 200ezerből, vagy 10millióbó. Az első esetben valóban erősnek hatna, de ami a valóságban van ,tehát az utóbbi eset, az valóban inkább egy gyenge próbálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!