Több százezren követelik Budapesten és más városokban a Fidesz leváltását. Teljesülhet a tüntetők követelése?
2018. ápr. 14. 19:58
2/30 anonim válasza:
Diktatúrában az embereknek nincs szava.
3/30 anonim válasza:
Ha kisseb városban túl sokan mennek ki ahhoz képest amit a szavazás mutatott, akkor igen!
5/30 anonim válasza:
Nem. Szavazni kellett volna nem tüntetni. Majd 4 év mulva megpróbáljátok újra
6/30 anonim válasza:
Nagyon békés és unalmas a tüntetés. Nem olyan vad és dühöngő mint a 2006-os miniforradalom volt, aminek szintén nem lett eredménye.
Most egyébként is kellemes az idő, nem nagy dolog százezer embert az utcára lehívni, jobb mint bent rohadni a panelben.
7/30 anonim válasza:
Jó lenne ha teljesülne, nem lenne már ez a mocskolódás.
Boldog lenne mindenki.
8/30 anonim válasza:
Mondjunk nagyot, és tegyük fel, fél millióan vannak most tüntetni. Ehhez képest volt kb. 2 millió Fideszes szavazó.
Szóval szerintem nem.
9/30 anonim válasza:
Én húszmillióról olvastam!
Ezért volt akkora bukó vasárnap!
Cegén hisztizők, sirassuk meg őket! Megint a nácifasiszta diktatúra érvényesült és nem az Igaz Demokráciájuk! Veeee!
10/30 anonim válasza:
4 év múlva esetleg. Most épp az ellenzék (vezetőinek) leváltása van műsoron, eléggé félreidőzíettek ezek a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!