Neked melyik a szimpatikusabb: az utcán tomboló pesti nép vagy a kertben szorgoskodó vidékiek?
A kettő talán kizárja egymást? :/
Jesus...
En is ott vagyok lelekben.
ORBÁN TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor ez jusson ott is eszedbe, amikor a fidesz ellenes provokativ kérdések tömkelege alatt haboztatod a szádat. 😂
Ott valamiért nem zavar a provokáció.
eredmény? milyen eredményről mekegsz makogsz? magyarország gdp növekedése egy picit haladja meg romániáét.
a magyar átlagbért már rég lehagyták a csehek, szlovákok, szlovénok.
Nem szoktam hangoztatni a véleményemet az oldalon, legalábbis politikai kérdéseknél nem.
Egyébként elítélem a provokációt, mindegyik oldalon.
Akik ott vannak, azoknak nem sok problémájuk van az életben. Ha lenne, akkor azzal foglalkoznának és nem az utcán parádéznának.
Oké, legyen újraszámlálás, oké, legyen kormányváltás. És mit várnak, milyen változást? Jön másik párt, bal oldal, akik máshonnan lopnak, és akiket másért fognak 4 év múlva utálni.
Valaki fogalmazza meg nekem, hogy mit várnak az emberek az "igazi demokrácián" kívül. Hogy lesz sok szép kórház ingyen? Lesz dupla fizetés, dupla nyugdíj?
Egyik párt sem fog csodát tenni, az emberek mégis mire számítanak? Aki nem elégedett az életével, az tegyen valamit, változtasson és ne mindig a kormányt okolja mindenért.
Vagy menjen el pár hónapra olyan országba, ahol háború van, szegénység, éhség, aztán jöjjön haza és elkezdheti megbecsülni az életét.
Tudom, hogy demokráciában élünk, joguk van véleményt nyilvánítani, ha nem tetszik a rendszer. Nekem is jogom van kimondani, hogy teszek a politikára, mert az életemet én irányítom és nem a kormány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!