1/20 anonim válasza:
A baloldalnak tényleg nincs humorérzéke. Szomorú
3/20 anonim válasza:
Ez igy rendben van, ez legalább igazat állit.
4/20 anonim válasza:
Ez sem tetszik de ez legalább lefedi a valóságot nem rágalom mint a fideszféle.
5/20 anonim válasza:
Ha olyan szent ember, mint Orbán Viktor bontja le a liuberális jogállamot, az nem is rossz dolog.
6/20 anonim válasza:
7/20 anonim válasza:
" No comment "
Annyira szánalmas amikor gyurcsányoztok, az a muki hangulatkeltésnek is rég gyenge.
Kutya se szavaz rá és ezt te is jól tudod.
Tiborc után megy már a nyomozás?
1300 milliárd előkerült már kósától?
Viktor befizette már a 350 milliós büntit mert gyerekekkel kampányolt?
Viktor el mer majd menni a miniszterelnöki vitára?
A fidesz be mer már menni a munkahelyére? Én nem azért fizetem őket hogy kikerüljék a parlamentet de a fizetésüket felvegyék?
kis fideszes bértroll, megéri az a pár ezres hogy tönkremenjen a hazád?
8/20 anonim válasza:
Szerintem aki most a fidesz 8 éve után Gyurcsányozik az agyhalott, mert hát ugye a mostani "emútnyócév" biztos jobb volt ugye ? Most legalább jövő héttől jöhet az emútnyócévezés, csak Orbánnal.
9/20 anonim válasza:
szànalmas ballib próbálkozás. ha valóban nem lenne jogállam, a sok mocskolódó balos règ a kivégzőosztag előtt lenne. de nincsenek....sajnos.
10/20 anonim válasza:
Az a szánalmas ahogy orbánék reszketnek a hatalomért a pénzért. A plakátoknak meg annyi lekell szedni a hazug plakátokat azorbán bandának mert jogellenesen vannak kihelyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!