Ti is féltek, hogy mi lesz délután a tüntetésen?
Készülünk felmenni....De nagyon félek.... Olvasom az Origos cikkeket (tudom tudom)...és attól tartok olyan balhét fognak rendezni a fidesz ellentábor, hogy mindenképpen rosszul jöjjünk ki belőle....mind politikailag, mind testiépségileg...
Egyszerűen nem visz rá a lekiismeret, hogy itthon maradjak, pedig sosem értettem egyet az ilyesmivel.
Nagyon bízom benne, hogy ne fullad erőszakba az egész
Ha félsz, miért mész? Ha mész, miért félsz?
Tüntetésről van szó, ami azt is jelenti egyben, hogy bármikor elszabadulhat a pokol. Nem kell hozzá sem diktátor Orbán, sem degenerált balliberális tüntető, sem degenerált jobboldali tüntető, sem degenerált Fideszes uszító. Elég, ha repül egy üveg, vagy durván szólít meg valakit a rendőr, utána a többi már ugyanaz lesz.
Ezért kettes:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__92..
Itt van egy békés haverotok. Aki szerint minden civilen bosszút kell állni, és autókat kell felgyújtani.
Istenem, a sok fideszes.
,,Sajátjaidtól rettegj''
Pont ez, az hogy nem tőlük kell, hanem a fidesztől meg az ő seggnyalójuktól! Mert ők csinlnak csak kârt!
Mondok egy példát is; volt olyan, h volt egy nő a fideszesek közt és sípolt, a haját tépték, ráncigálták, rendőrt hívtak rá. Na itt a külömbség! Az egyik csak sípolt a másik erőszakoskodott!
én sem értem a logikát. ezért minek kimenni?
inkább minden elégedetlen ember küldjön levelet Orbán Viktornak, aztán majd a postás kiviszi, ha ennyire nem akartok semmi problémát, csak békésen sétálni egyet :D
2006 óta tudjuk, hogy ha a tüntetők bármilyen kárt okoznak, akkor lehet őket kollektíven randalírozó csőcseléknek nevezni. És lőni is lehet rájuk!
Ez alapján nem kell aggódni! Ha csak egy kuka felborul, mehet a tűzparancs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!