Mit fog érni a holnapi tüntetés?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 13. 22:32
11/29 A kérdező kommentje:
akkor többen lesznek, mint a megszorító csomag után? :D azt hiszem érthető volt az öszöd is, anélkül is, hogy őszödöt írnék, és anélkül is, hogy azt írnám megszorító csomag
2018. ápr. 13. 22:49
12/29 A kérdező kommentje:
Akkor Orbán már rég meghalt volna.
2018. ápr. 13. 22:52
13/29 anonim válasza:
Te hülye :D inkább aludj, addig se kommentelsz ekkora baromságokat.
14/29 A kérdező kommentje:
neked 47%-os a hasznos válaszadási arányos tesókám :D
2018. ápr. 13. 22:54
15/29 anonim válasza:
kikészíted a fidszes bérkommentelőket
a végén még felmondanak és orbán leshet...
:D
16/29 anonim válasza:
hidd el jobb móka rajtatok nevetni ahogy erőlködtök
:D
17/29 A kérdező kommentje:
Volt egy kérdésem, mégpedig:
Mit fog érni a holnapi tüntetés?
Erre ilyeneket beírsz nekem, hogy golyót a fejükbe a liberális komcsiknak... meg ilyeneket. Szerinted JÓL VAN EZ ÍGY?
2018. ápr. 13. 22:59
18/29 anonim válasza:
Még több robbantást, lövések, Orbán takarodj! meg ilyenek? Köszi, de nem kérünk.
19/29 anonim válasza:
Írtam ilyen? Én azt írtam, hogy erősszakra sajnos erőszak a megfelelő válasz.
A kérdésedre a válaszom pedig az volt, hogy szart se fog érni. Vagyis legalább annyit, mint a kormányváltásotok.
20/29 anonim válasza:
"Erre ilyeneket beírsz nekem, hogy golyót a fejükbe a liberális komcsiknak... meg ilyeneket. Szerinted JÓL VAN EZ ÍGY?"
Fasisztáknak ez a normális. Abból pedig itt van bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!