Csak én látom úgy ellenzéki szavazóként, hogy ennek az ellenzéknek el kell takarodnia?
Figyelt kérdés
Szerintem akárhányszor ismételnék meg a választást, ezzel az ellenzékkel ugyanez az eredmény fog születni mindig. Mostmár engem is felbőszítenek azzal, hogy egymásra mutogatnak, választási csalást kiáltanak, ahelyett, hogy magukba néznének. Volt 4-8 évük ezt a rendszert értékelni, embereket megszólítani, de nem tették. Utólag meg sírnak. Előtte kellett volna gondolkodni. Azzal, hogy elindultak a választásokon, mi meg szavaztunk rájuk, legitimizálták a rendszert. Szóltak nekik millióan, hogy ez 1-1 alapú választási rendszer, de f.. S taktikai rá és ránk is.2018. ápr. 13. 17:37
11/19 anonim válasza:
Ezért most nem megyünk tüntetni!
12/19 anonim válasza:
Legalább is annak a részének aki nem fogta fel, hogy a Fidesz ellen 1:1-be kell menni. Még az "NVI szerver hiba" mellett is le lehetett volna váltani a korrupt kormányt. A szavazók mindent a seggük alá toltak bőségesen, tálcán nyújtották a kormányváltást.
13/19 anonim válasza:
Így ahogy mondjátok. A baloldali partoknak fontosabb volt az önös érdek, mint a váltás. Kapaszkodnak a bársony székhez meg a vele járó lóvéhoz.
Amíg nincs rendszerváltás addig csak a módszert fogjuk 4 évente cserélni.
14/19 anonim válasza:
Egyetértek, ugyanolyan hülyék, mint azok, akik a migránsozást benyelik, hiába szörnyülködnek.
15/19 anonim válasza:
Mindenféleképpen, csak Narancs hatalom van és kész.
16/19 anonim válasza:
Végre valaki felébredt, és remélem egyre többen így tesznek majd.
Az ellenzék most ássa a sírját, nem lesz kérdés ki fog újra nyerni 4 év múlva.
17/19 anonim válasza:
Nem csak te! Én is így vagyok vele.
18/19 anonim válasza:
Én már végleg tudom, ki nyeri véglegesen a választásokat. Viszlát balosok, vége!
19/19 anonim válasza:
jól látod,ez az ellenzék kudarca volt nem a fidesz nyeresége.
a kutya párt azzal azzal a pár szavazatával 40 millás támogatást kapott.
ha az ilyenek pitiánerek mint a kutya,lmp,együtt,dk,momentum stb visszalépett volna a fenébe akkor lehetett volna itt bármiféle esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!