Az ellenzéknek már csak az lesz elégtétel, amikor Románia gazdaságilag utolér minket?
Sorossal küzdött háború során elég sokat szegényedett az ország, a KSH adatai szerint míg Románia egy főre jutó GDP-je 2000 eurót tudott 8 év alatt erősödni, Magyarországé csak 1100-at.
Az EU-s támogatásokat előre elköltöttük, és több milliárdos bírságok várnak az országra a korrupció miatt, így már szinte tény, hogy Románia még jobban felzárkózik.
Csehországot és Szlovákiát nem is említem, lassan közelebb állnak a Nyugathoz mint Magyarországhoz.
"Az ellenzéknek már csak az lesz elégtétel, amikor Románia gazdaságilag utolér minket?"
Igazi hazafias (tőlük elvárható) viselkedés!
Nem örülünk, azért akartunk kormányváltást, hogy álljon meg a 4 évenkénti fél millió kivándorlás és a sereghajtó gazdasági növekedés.
Ha ez kell, akkor legyen ez. Rohadjon szét az ország. Jönnek az EU-s büntetések, megépül Paks, 100% feletti államadósság, támogatások le fognak állni, és itt csökkenés lesz, nem növekedés. Mindenki azt kapja amit megérdemel!
Valami ilyesmit akartam írni, mint a 3.
Én már jártam többször is Romániában.
Nem tudom, hogy a számokból mit hoztak ki, de láthatólag semmi irigylésre méltó nincs ott.
És én még a jobb részeken jártam.
# 7/7 Időpont ma 10:25
2007-es szinteket még most sem érte utol M.O., csak jött a világválság, az egész világ csőd széli helyzetbe került. De mindegy is, ti foglalkozzatok csak Sorossal, rohadjon az ország! Jön az újabb Trianon.
#8!
A 2007-es számok! :D Azok nyilván olyan zseniálisak voltak, a 2006-os megszorító csomag csak úgy véletlen vezetődött be, az öszödi beszéd is csak egy gazdasági sikertörténet felreértett lecsapódása volt. Mindenről csak a gazdasági válság tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!