Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéknek már csak az...

Az ellenzéknek már csak az lesz elégtétel, amikor Románia gazdaságilag utolér minket?

Figyelt kérdés

Sorossal küzdött háború során elég sokat szegényedett az ország, a KSH adatai szerint míg Románia egy főre jutó GDP-je 2000 eurót tudott 8 év alatt erősödni, Magyarországé csak 1100-at.

Az EU-s támogatásokat előre elköltöttük, és több milliárdos bírságok várnak az országra a korrupció miatt, így már szinte tény, hogy Románia még jobban felzárkózik.

Csehországot és Szlovákiát nem is említem, lassan közelebb állnak a Nyugathoz mint Magyarországhoz.

2018. ápr. 9. 10:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Én nem szeretnék romániázni. Én a szlovén határ mellett élek és látom, hogy ott mi van. Látom, hogy olcsóbban lehet vásárolni mint itthon ugyanannál a bolthálózatnál és azt, hogy nincs annyi szakadt ház, mint itthon. Az utak is klasszisokkal jobbak.

Két évtizede ott háború volt.

Mégis mi a szart csináltak az eddigi kormányok a rendszerváltás óta és most mi jön? Stop Soros? Civilek kézivezérelt átvizsgálása és esetleges bebörtönzése? Komolyan elmennek a búbánatba.

Meg a sok egybites idióta is akinek az a program tetszett, hogy Stop Soros, Brüsszel, ENSZ. Hónapok óta nem látni migrit a határnál, mert nekik sem vonzó uticél ez a trágyadomb. Soros meg már fél lábbal a sírban pihen. Már nagy ívben szarik az is a mi kis putrinkra (90-ben még próbálkozott a Fidesszel, de az sem úgy sült el).

2018. ápr. 9. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:
11: Én meg a horvát határ közelében élek. És onnan meg ide jönnek vásárolni :D
2018. ápr. 9. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Mivel a környező országokban nem volt Gyurcsány és Bajnai kormány, nem nehéz előrébb tartaniuk. Nem vettek fel orrba-szájba hiteleket, nem adósították el az országot. Azt szokták mondani, egy év rossz kormányzás kijavításához 2-3 év kell. Nálunk 2002-2010 között volt 8 ugyebár - és bizony hozza is a papírformát, a szocik ámokfutását 16-24 év alatt lehet majd rendbehozni. Az után az államadóssághegy, lerombolt gazdaság után mit várt bárki is? Azt hitte a sok balliberális szavazó, hogy egy-két év alatt letudjuk, aztán minden megy tovább? 16-24 év - jó esetben, figyeltetek volna oda szavazáskor, 2006-ban még lehetett volna változtatni, de hát inkább Orbán démonizációt látva felültek Fletónak, akkor most adós fizess!
2018. ápr. 9. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!