Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye a legvadabb álmában sem...

Ugye a legvadabb álmában sem gondolhatja senki, hogy Puzsér Róbert kormánypárti és mégis így látja?

Figyelt kérdés
[link]
2018. ápr. 12. 14:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen, ezeket a neveket én is ismerem, csak nem tartom őket függetlennek és elfogulatlannak.

Többek között az ő "érdemük" volt, hogy belelovalták az embereket a kormányváltás lehetőségébe, holott ennek semmilyen realitás alapja nem volt, legyünk tárgyilagosak!

Én a középen álló "kisember" szemével is pontosan érzékeltem, hogy levitézlett panoptikumi figurákkal, törpepártok maroknyi szimpatizánsával, a Jobbik ide-oda hezitálásával, Vona arculatváltásaival nem lesz ebből semmi.

Hiába nem tartod Puzsért semmire, nagyon sokszor (ez esetben is) rátapint a lényegre, csak olyan ocsmányul tálalja, hogy sokakban ellenérzést vált ki. A stílusa nekem sem tetszik, de a nyers és trágár szóhasználat mögött azért egy gógyis ember van.

Sokkal korrektebb és komplettebb az ő véleménye a valós helyzetről, mint az összes kivasalt politológusé, akik a blődségeik után még nagy pénzeket húznak valahonnan, cirka azon a szinten valós "jóslatokkal" mint a meteorológusok.

2018. ápr. 12. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Ki ez az irigy Puzsel
2018. ápr. 12. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:
A kérdező legutóbbi kommentjéből sok mindent el tudok fogadni.
2018. ápr. 12. 19:20
 14/16 A kérdező kommentje:

Megtisztelsz, köszönöm!:)

2018. ápr. 12. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Puzsér valóban nem kormánypárti, de attól még egy ostoba gyurcsányfóbiás proli. Én sem kedvelem különösebben Gyurcsányt, de attól még nem szavaztam a Fideszre sem, volt más lehetőség is a szavazólapon. Komolyan azért nem szavaztak az emberek 2018-ban a Fidesz helyett a Jobbikra, LMP-re, Momentumra, mert Gyurcsány? Ehhez mennyire kell szellemi fogyatékosnak lenni, hogy valaki ezt komolyan gondolja?
2021. jan. 12. 20:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja és az azóta eltelt időbena függetlenobjektív Puzsér kipróbálta magát politikusként is, bár mindent megpróbált, de csak nem tudta megnyeretni a fasiszták jelöltjével a főpolgármester-választást. Fel nem tudom fogni, miért ad ennek az embernek a szavára valaki, féligazságokkal és hazugságokkal mossa a szektája agyát, tele van fóbiákkal és alapvető logikai hibákkal.
2021. jan. 12. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!