Ugye a legvadabb álmában sem gondolhatja senki, hogy Puzsér Róbert kormánypárti és mégis így látja?
Igen, ezeket a neveket én is ismerem, csak nem tartom őket függetlennek és elfogulatlannak.
Többek között az ő "érdemük" volt, hogy belelovalták az embereket a kormányváltás lehetőségébe, holott ennek semmilyen realitás alapja nem volt, legyünk tárgyilagosak!
Én a középen álló "kisember" szemével is pontosan érzékeltem, hogy levitézlett panoptikumi figurákkal, törpepártok maroknyi szimpatizánsával, a Jobbik ide-oda hezitálásával, Vona arculatváltásaival nem lesz ebből semmi.
Hiába nem tartod Puzsért semmire, nagyon sokszor (ez esetben is) rátapint a lényegre, csak olyan ocsmányul tálalja, hogy sokakban ellenérzést vált ki. A stílusa nekem sem tetszik, de a nyers és trágár szóhasználat mögött azért egy gógyis ember van.
Sokkal korrektebb és komplettebb az ő véleménye a valós helyzetről, mint az összes kivasalt politológusé, akik a blődségeik után még nagy pénzeket húznak valahonnan, cirka azon a szinten valós "jóslatokkal" mint a meteorológusok.
Megtisztelsz, köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!