97% szavazott a momentum ellen,95 a Dk ellen 78 az mszp ellen,81 a jobbik ellen mégis mi alapján akarnak beleszólni ezek a pártok az ország ügyeibe ekkora elutasítottsággal?
Hát nekem fideszes ember ismerte el, csöppet sem közvetett módon, sőt, büszkén vigyorogva, hogy VOLT CSALÁS, úgyhogy mást győzködj vele, hogy nem volt...
Amikor az meséli el, aki CSINÁLTA, hogy hogy szavaztatták a romákat, tiltott módon, és erre büszke, mert "vagány", hogy ilyen kemény, rafinált, dörzsölt az ő pártja, akkor az kb a "NO COMMENT" kategóriája.
Ha nem egykori barátom, volt osztálytársam henceg el vele, sosem hittem volna el, hogy ilyen létezik. Esküszöm, magát a technikát sem bírtam volna kitalálni, eszembe sem jutott volna, pedig egyetlenegy plusz szavazólap szükséges hozzá, és több tíz romát le tudsz szavaztatni úgy, hogy ELLENŐRZÖD is, hogy hogyan szavazott. Azt hittem, lefordulok a székről, amikor az illető elmesélte...
#23: [link]
Ja, nem volt csalás, persze. Plusz a cikk nem említi hogy több körzetben nem, vagy legalábbis nem minden szavazólapon húzták le a visszalépett jelöltek nevét. Ha ezeket mind pontról-pontra megcáfolod, akkor majd elhisszük hogy tiszta volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!