Mire számítotok a potenciális csalások miatt? Lesz újraszámlálás, esetleg megismételt szavazás?
Mire számítotok a potenciális csalások miatt? Lesz, vagy nem lesz újraszámlálás, esetleg megismételt szavazás?
Na és ha lesz akár újraszámlálás, akár megismételt szavazás, akkor az csak pár botránygyanús körzetben lesz, vagy országosan minden körzetben?
"Minden elemzés és előzetes várakozás szerint - az álmodozókat leszámítva - várható volt, hogy a Fidesz nyer, az volt csak a kérdés, hogy kétharmaddal vagy anélkül."
Ja inkább minden fidesz uralta média, statisztika és agymosás szerint. Mert valahogy érdekes, de nálunk is mindenki a Jobbikra szavazott, legyen az családtag, barát, rokon, ismerős. Cö-cö-cö...
16: Én ugyanígy vagyok vele. Nekem anyagilag nagyon sok szempontból jó a fidesz kormány, ennek ellenére egyéniben jobbikra, listán lmp-re szavaztam, de nem érdekelt volna különösebben, ha marad a fidesz sima többséggel, csak már azt akartam, hogy ne 2/3-al.
De ez már kib..ssza most már az én ingerküszöbömet is, hogy egy komplett országot akarnak hülyére venni.
22.
Figyelj. Nekem ugyan mindegy. Én bármilyen eredményt elfogadtam volna, egyet nem akartam: szivárvány koalíciót. Én bármilyen rendszerben megélek.
Ne hallgass rám, hitegesd magad, ha akarod. Az ellenzék bukásának, csúfos, megsemmisítő kudarcának egyetlen felelőse van: maga az ellenzék.
Nem kell, hogy higgy nekem, álltasd magad, csalás, újraszámlálás - semmi nem lesz. Aki uszít, a tűzzel játszik. Itt szemléletváltásra és valós alternatívára van szükség, ha le akarják győzni a Fideszt.
"megsemmisítő kudarcának egyetlen felelőse van: maga az ellenzék. "
Hát igen, széllel szembe nehéz húgyozni. a korrupciót és a rendszerszintű csalást nem is lehet tisztességesen legyőzni.
#11: A töredékszavazatok viszont mennek az adott képviselő pártjának a listáira, úgyhogy igenis számít.
#19: Ezt senki nem is gondolja. Szerintem reálisan is szűk Fidesz többség lenne, de nem 2/3.
#24: A jelenlegi választási rendszerben egyetlen módon lehet legyőzni a Fideszt. Egyetlen ellenzéki párt indul. Ezt nem viccből mondtam.
#28: Én se értem hogy miért nem volt mindenhol legalább egy ellenzéki megfigyelő. Ha máshogy nem volt elég emberük, koordinálniuk kellett volna, felosztani a tizenvalahányezer szavazókört. DE ettől még nincs feljogosítva senki arra hogy csaljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!