Hogyan kepesek egyesek azt a közössegi mediaban terjedö allhirt elhinni, hogy a fidesz elcsalta a valasztast es a jobbik kapott listan 34%-ot, a fidezs meg 24%-ot? De most komolyan azok ebben a vilagban elnek?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 16:34
1/15 anonim válasza:
Gyurcsány is a kormányváltásnak futott neki annak ellenére, hogy minden közvélemény kutatás a küszöb + 1 picire taksálta.
2/15 anonim válasza:
Ezt bezzeg majd nem tekinti álhírnek a Facebook.
3/15 anonim válasza:
Majd kiderül az igazság miután kivizsgálják ezt az egészet. Viszont az biztos hogy volt ott ügyeskedés, nem kicsi.
4/15 anonim válasza:
"az biztos hogy volt ott ügyeskedés, nem kicsi."
Ez biztos! Bejutott a DK, pedig az ismerőseim közül senki sem szavazott rájuk!
5/15 oktáviánusz válasza:
Csak szerintem szánalmas az ellenzék vergődése?
6/15 anonim válasza:
"Csak szerintem szánalmas az ellenzék vergődése?"
Nem!
7/15 anonim válasza:
Szerinted mi a valódi arány? Mert a csalások kiderültek, hogy nem valós a 34-24 az nagyon könnyen lehet, de az sem amit kihirdettek!
8/15 anonim válasza:
Az, hogy csaltak, az nem kérdés, de nem hiszem, hogy a Jobbik nyert volna.
9/15 anonim válasza:
Mikor legutoljára a baloldal nyert ott is felmerült hogy csalás történ. Akkor valamiért nem akarták újraszámolni. Milyen érdekes. Viszont egy két hét után zúzdába küldték az egészet.
10/15 anonim válasza:
"Ez biztos! Bejutott a DK, pedig az ismerőseim közül senki sem szavazott rájuk!"
Nekem minden barátom, rokonom a Jobbikra tolta, egyedül egy kollégám aki tösgyökeres fideszes. Valahogy érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!