Egy hölgy facebookon megosztott bejegyzeseben, azt allitja, hogy tagja volt valamelyik valasztasi bizottsag tagjanak es csalas törtent, nem lehet feljelenteni ezt a hölgyet?
Értem, hát minden előfordulhat. Én nem láttam ezt az ominózus hozzászólást, nem is biztos, hogy létezik egyáltalán. Nem tudom.
8 éven keresztül ezermilliárdokat loptak, csalt el, hazudtak folyamatosan, tudták, ha vesztenek nem ússzák meg a sittet.
ezek után bárki is azt gondolja, hogy a Fidesz nem nyúlt bele az informatikai rendszerbe és a véletlenre bízta a dolgot?
Ugyan már...
A kérdés már csak az, hogy maradt-e még annyi töke az ellenzéknek, hogy az önsajnálatból felkeljen és a sarkára álljon!
Egyszerűen nem kell komolyan venni.
Egy "hölgy" a facebookon azt is kiposztolta korábban, hogy őt bizony 2 éves várólistára tette az egészségügy, pedig irgalmatlan fájdalmai vannak és sürgős lenne a műtét. Csak hát a magyar egészségügy szinvonala....
Aztán megjelentek sorra a cáfolatok, bejelentések az illetékesektől, hogy nem igaz, ha tényleg ez a baja akkor 1 hét és műtőben van stb. stb.
Majd kiderült, hogy nem Moszkvában hanem Leningrádon, nem Volvókat, hanem Volgákat és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak - a régi vicc szerint.
Hogy a "hölgy" ragaszkodik egy bizonyos kórház, egy bizonyos orvosához, aki tényleg hetente 1 műtétet vállal és bizony nála 2 év múlva kerülhet sorra.
Ennyi.
A te szemszögedből kérdező! Csakis a te szemszögedből. Annyira kevesen hülyék, hogy önmagukat veszélyeztessék minden alap nélkül. Tehát azt állítani, hogy gyalázkodás, és rágalmazás, legalább akkora rágalmazás, mint amire mondod.
A helyes megoldás az, hogy ki kell vizsgálni. Ha gondosan megnézik a körülményeket, egyértelműen kideríthető a helyzet, azaz vagy igaza lesz a hölgynek, vagy kiderül a tévedése. Ha igaza van, büntetni kell, ha nincs, annál nagyobb védelem a rágalmazás ellen nem létezik, mintha kiderítjük a tévedést.
Csakhogy nem hiszek e kivizsgálásban. Az oka egyszerű. Én mindössze a hivatalosan közölt adatokat vizsgáltam meg, és azokból is megállapítható a csalás. Ha bíznék a vizsgálatban, annak szakszerűségében, meg is tenném a konkrét bejelentést. De nem bízom, mert a csalás jellegéből az is látszik, kivizsgálás nem lesz. Persze akik nem értenek az elemzéshez, pláne zsigerből elfogultak, soha semmiféle anomáliát nem fognak észrevenni. Ha nem lennének sokan ilyenek, más eredmény született volna. Ez is evidens elég sok embernek, de nem kétlem, hogy te kétségbe vonod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!