A nem létező Soros-terv tényleg ilyen nagy probléma Magyarországnak?
Miért, az sincs?
Migráns se sincs, meg Soros se?
Tényleg minden hazugság volt, amit orbán mondott ???
Soros azt is tagadta, hogy be akarta dönteni az OTP-t. Aztán mégiscsak ki kellett neki perkalni 500 milliót.
Valamiért csak lobbizik? Amit pl. Amit a svájci újságok írnak az is egy nagy baromság.
És az miért baj, hogy Soros pénzen tanult?
Ezért most már mindenben egyet kell ertenie élete végéig Soros elképzeléseivel? Nem azért kapta az ösztöndíját.
A Soros-terv igenis létezik és hatalmas problámát jelent hazánkra.
A Soros György áltak kitermelt és iskoláztatott Orbán Viktor tavaly egy városnyi migránst telepített be! Akik közül néhány már bűntényt is követett el!
Vagyis Soros emberei (a fideszesek meg Orbán) betelepítik a migránsokat hazánkba (a kötványes migránsokat még nem is említettem) végrehajtván ezzel a Soros-tervet.
1. Soros-terv létezik, ha tudsz angolul, ajánlom olvasgatásra az Open Society Foundations oldalait
2. Szerintem inkább Nyugat-Európának probléma, a befogadó migrációs célországoknak (Belgium, Hollandia, UK, Németo., Franciao., skandináv országok), de a Fidesznek kapóra jött most
3. Nem, nem vagyok fideszes, mielőtt még ez a vád érne. Bár balliberális sem, azt meg kell hagyni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!