Csak én gondolom úgy, hogy minél hamarabb le kell lépni innen?
Ez már csak rosszabb lesz. Most bebizonyosodott, hogy nincs értelme itt maradni.
21L
91 ezer a minimálbér ember...
Gyárakban meg egy csomó helyen ennyit fizetnek, miközben a beled is kihajtod 8 órában.
Ez aztán a jó élet.
Munka, munka, 0 élet
23as.
Nálam nem a pénzről szól a dolog.
Akkor is elmennék ha itt lenne a tejjel mézzel fojó kaánaán.
A kultúra, a miliő, az emberek nagyrésze egyszerűen... nem szeretem, nem tetszik, nem az én világom.
Nem tudom itt "otthon" érezni magam, nem tudok és nem is tervezek pozitívabban állni hozzá.
Nekem egyszerűen ez az ország sehogy sem otthon, se haza.
,,Nagyon rossz helyen tanulhattok, vagy vmit tényleg nagyon elcsesztetek, hogy ilyen szarul kerestetek :D "
Nálatok? Mi az a nálatok? Ideje lenne tovább látni a saját életeden, és közvetlen környezeteden és kinyitni a szemed, mert talán nem véletlen hogy százezrek mennek ki külföldre. Ezért nem látom a nővéremet, max. évente 2x, és ezért nem fog engem se többször a családom.
Mindenki egy magának való, magába forduló féreg lett, így sose lesz változás ebben az országban. Lázár János mentalitás, undorító. Örülhetsz a 300 nettódnak, de az ország akkor is egy hulladék.
Mert épeszű ember nem egy szarrágó miniszterelnököt szeretne az ország élén látni, aki dobálja a haveroknak a pénzt, közbe meg balesetet szenved az ember jobb ha kórházba kerüléskor azonnal végrendelkezik mert már olyan a helyzet..
Van motivációd úgy fel kelni hogy ez a féreg, a szemedet is kilopja, Te meg a negyedét keresed egy nyugati kollégád helyett.
Az utak hogy néznek ki még a belvárosokban is? Osztrákban, Hollandban olyan utakon vezettem hogy azt hittem állok az autóval, egy deka út egyenetlenség nem volt előttem.
Ott tudnak kormányozni, kitudja még ha lopnak is, de minden rendbe van téve, és fejlődnek mellette.
Ez a köcsög kormány miért nem képes ugyanígy tenni?
Nem a kátyus utak zavarnak, hanem maga a beszűkült látókörü/agyú, agresszív, nemzeti keresztény társadalom.
Igen, van sok jó ember.... bár tapasztalataim szerint 3 jó emberből 2 lelép.
Amúgy meg minden jó emberre jut 90 paraszt.
Naon cuki ahogy marasztalni próbálod a népet, és én örülök hogy te boldog vagy itt, és sok sikert kivánok neked az itteni élethez, de attól hogy te boldog vagy és beéred ezzel az országgal, én még nem leszek, és nem érem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!