Csak én gondolom úgy, hogy minél hamarabb le kell lépni innen?
Ez már csak rosszabb lesz. Most bebizonyosodott, hogy nincs értelme itt maradni.
21L
A fideSS a cigányok pártja részben, így velük, a nyuggerekkel, és jó pár hibbant 40-50es emberrel karöltve "nyertek"
Normális ember hol örül annak hogy 30 évesen is még szülőkkel kénytelenek élni, mert úgy tönkre van vágva az egész ország, megélhetés, hogy nincs jövőkép.
27%os az áfa, kint Marseille-ben olcsóbb egy k***a csoki vagy energiaital mint itt, különféle édességeket 1€ áron dobálják utánad, amikor kint voltam hetente tele pakoltam a bevásárló kocsit fillérekből.
Itt jövője annak van aki nem munkából jut pénzhez, mi az hogy dolgozol azt semmid nincs, egy szaros panellakás is a féreg orbánnak köszönhetően 6-7 millióról felszökött 10+ milló ft-ra és még nincs berendezve.... Mert a drága naccsalásodokat kell nyomni, az egyedülálló meg rohadjon meg a híd alatt.
Kérdező, akkor te még így is jobban jártál mint én. Ugyan ennyo robottal patkány lyuk se jött ki. xD
"Egy szűk réteg gondolkodik így"
XD ez marha jó xD Ez a szűk réteg azért annyira nem szűk, mert én 30 alatt elég kevés embert ismerek aki itt akarna maradni... de who knows.
5ös voltam.
4-5 év múlva lehet márcsak nyuggerek lesznek itt. 😂
Oszt akkor kitartja el az országot észlények?? 😆
Nagyon rossz helyen tanulhattok, vagy vmit tényleg nagyon elcsesztetek, hogy ilyen szarul kerestetek :D
Így értem már, hogy ki akartok menni. Csak megsúgom, hogy nálunk a diakmunkas is nettó 150-200-at kap adminisztrációs melóra, amibe nem szakad bele.
Én 29 vagyok lassan 300 nettóval vidéken. Szerintem váltsatok szakmát 21 évesen még nincs elveszve semmi. Pesten egy recepciós állással is megkaptok ennyit..tudom, mert kaptam ilyen ajánlatot. Ha meg kevés a nettó 220-250 és nem tudtok belőle megélni akkor tényleg menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!