Nem vagyok fideszes, de vajon tényleg a vesztünket választották meg tegnap?
Leszögezném: Most nem a migránsozásra, sorosozásra, brüsszelezésre vagyok kíváncsi.
Nem szeretem a fideszt, de én tudok hinni abban, hogy talán mégsem járunk olyan rosszul. Én vagyok naív?
Ha szerinted normális, hogy ügyes kkv tulajdonosként el tudsz nyerni néhány 10-100 milliós eu-s pályázatot, és örülsz, hogy mekkora üzletember vagy...
...mindeközben a fidesz közeli puncsolós cégek milliárdos pályázatokon nyernek ugyanabban a szektorban, amit az exim bank még megtold 900 millió kedvezményes kamatozású hitellel stb...
Ez nem egyenlő verseny. Itt be lesz darálva minden, kilóra vásárolják fel az országot legalizált bűntettekkel.
A fidesz célja, hogy rendszerbarát szervezetek uralják az egész gazdaságot. Felpumpálják a haverok cégeit, akik felvásárolják az elérhető erőforrásokat, stratégiai pontokat, vagy pl elbukott kkv-kat (akik semmilyen pályázaton nem nyertek, kimaradtak a fejlődésből, így már nem tudták kitermelni a megemelkedett minimálbéreket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!