Jobbikosok, most is helyesnek látjátok, hogy a Jobbik nem vett rész kormányváltó össszefogásban és újabb 4 év következik, ahol semmit nem tehet a magyarok érdekében a parlamentben?
Összefogáspártiak, most is helyesnek látjátok, hogy nem voltatok képesek a Jobbikra szavazni, így a bekerült rég leszerepelt korrupt baloldali tákolmány semmit nem tehet a magyarok érdekében a parlamentben?
És nyilván 4 év múlva sem fog tudni kormányt váltani, egyedül, vagy külön...
1#
De legyünk reálisak. A baloldal, mint ideológia nem fog megszűnni, minden civilizált országban van baloldal, azt nem lehet beszüntetni, a baloldaliaktól nem várhatod el, hogy a Jobbikhoz átpártoljanak. Viszont ők összefogtak volna a Jobbikkal!!!
Gyagyásfletóval összefogni?
Ez komoly?
Lefagyna a winyó rögtön az biztos. Van ami lehetetlen.
Egyszerűen milyen hitele lenne egy színtársulatnak?
2#
Szerintem is jobb lett volna a Jobbik is, de az nem fér a fejembe, hogy inkább lézengenek a parlamentben senkiként ha nem tudnak egyedül kormányra kerülni.
Igen. Más ideológiáknak nem hiszem hogy alá kéne vetnünk magunkat. Ha annyira csak a leváltás volt a cél akkor miért nem szavaztál a jobbikra? Én se jobbikos vagyok, mégis azt tettem mert ugyan ilyen véleményen voltam.
Emellett tényleg ők voltak a legerősebb ellenzék. Ennyi erővel akkor logikusabb lett volna ha a többiek csatlakoznak hozzájuk inkább.
Reális vagyok, sőt nem fogod elhinni, baloldali. És mégis rá tudtam venni magam, hogy rászavazzak a Jobbikra. Éppen ezért el is várom mindenki mástól is, hogy ne tartsák életben azokat a pártokat, amik már egyszer elbuktak kormányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!