Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiként a mostani...

Ellenzékiként a mostani szavazás kimenetelének ismeretében kire szavaznál 2022-ben?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
Ezek után lesz...rom. Itt nulla programmal, migránsozással ekkorát lehet nyerni. Engem nem érdekel ez az ország. Kimegyek nyugatra ahol sokkal több pénzt kapok kevesebb munkáért. Undorító ez az ország. Azért nem dolgozok itt hogy a befizetett adót lenyúlja ez a tolvaj banda. Majd a sok idióta eltartja őket, és majd ha betegek lesznek mehetnek a stadionkba nézni a színvonaltalan játékot, mert orvos addigra nem lesz.
2018. ápr. 9. 13:45
 12/13 anonim ***** válasza:
30%

22 ben? Én már árkon bokron túl leszek!

Arra hogy miért fogok elmenni innen, tökéletes példa hogy idén a fidesz és a jobbik lettek a két leg népszerűbb párt.

Az én (leendő) gyerekeim aztán nem fognak egy ilyen lemaradt, koszos, civilizálatlan szemétdombra születni, félek, elhülyítené őket egy ilyen nemzeti nemzetállam miliőjének sötétsége.

És egy ilyen rasszista csőcselék közé, akiknek elég egy kis idegen gyűlölet hogy támogassák a diktátort, amúgy sem akarnék tartozni.

Kösszép!

2018. ápr. 9. 14:20
 13/13 anonim ***** válasza:
32%
Ha holnap lenne a szavazás akkor a texasi lánfűrészest indítanám, hogy tegyen rendet az ellenzéki fejekben. 2022-ben nincs értelme elmenni szavazni. Egyik sem érdemli meg a szavazatot.
2018. ápr. 19. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!