Fideszes szavazók ti majd átadjátok a helyeteket az ellenzéki szavazóknak a kórház várótermében?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 07:54
2/9 anonim válasza:
Nem értem a sírást, tegnap miért nem választottátok az ellenzéket meg? Ott volt minden lehetőség. Nem értem.
3/9 A kérdező kommentje:
# 2
Semmi baj nincsen!
De álljanak órákat a Fidesz szavazók akik annyira oda vannak az Orbán rendszerért aki megszavazták!
2018. ápr. 9. 08:10
4/9 anonim válasza:
Te miért nem szavaztatok tegnap mást?
5/9 anonim válasza:
Eleve nem járok orvoshoz. Szóval akármelyik nap akárhol ülhettek, nem foglak titeket feltartani.
6/9 A kérdező kommentje:
# 4
Én mást szavaztam.
2018. ápr. 9. 08:38
7/9 anonim válasza:
Nevetseges. Par eve meg az mszp-eknek lett ugyanez a kerdes felteve! :DDD
Alszent buta banda....
8/9 anonim válasza:
Tehat szerinted a fideszre szavazok hibasak mindenert ma. Rendben. Erezd ezt. ;)
Most jobb?
9/9 A kérdező kommentje:
8 év alatt ha úgy gondolták hogy ez így rendben van akkor viseljék ők a kormány nyűgjét!
2018. ápr. 9. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!