A Fideszes szavazók komolyan azt hiszik, hogy jönnek a migránsok?
Nem vagyok fideszes. Kényszerfideszes vagyok: nincs jobb, mert a Jobbik már évek óta csak névlegesen maradt az eredeti párt, minden másik párt pedig még náluk is rosszabb (amit nehéz lenne elképzelni, ha nem látnám). Egyedül a Kétfarkúban látok potenciált még, de nekik meg semmi elképzelésük, hogy ha esetleg megválasztanák őket, akkor mit is tennének. Nos, ennek fényében.
Ne legyenek illúzióink: nincs már annyi migri, mint amennyit beharangoz a propaganda. Aki lenne, annak a 98%-a áthaladna az országon. Ellenben afelől se legyenek kétségeink, hogy bosszút állnának azért, mert eddig nem lettek beengedve - meg hát akik áthaladnak, azok már nem is erőszakoskodhatnak, bűnözhetnek? Rettenetesen túl van tolva a bicikli, ez tény, és már bennem is fortyog az indulat, amikor a ki-bebszott buszmenetrendet se tudom megnézni, mert az oldal alján legalább 3 bevándorlós cikk szerepel; de a fenyegetés, még ha nem is ebben a formában, de abszolút valós.
Ez, meg amit a #18 írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!