Ha holnap nem a fidesz nyer akkor több magyarországi terrortámadás is lehet a jövőben?
Ha az ellenzék nyer a mszp vagy a jobbik vagy a lmp akkor még idén lefogják bontani a kerítést mondván hogy az vasfüggöny és szembe megy a emberi jogokal.
Gyurcsány Ferenc nyíltan kimondta hogy azok a migránsok akik több ezer km-tert utaznak pénz nélkül azokról gondoskodni kell az országoknak.
Ha be telepítik a migránsokat magyarországra akkor a jövőben valószínűleg lehet számítani Budapesten vagy a nagyvárosokban gázolásos vagy pokolgépes merényletekre?
Magyarország is olyan veszélyes ország lesz mint Svédország Vagy Franciaország vagy Belgium?
Hiszen ezek a migránsok vademberek agresszívak ha meglássák a kezedben a Iphone-t képesek hasba szúrni érte.
Egyetlen párt van, amelyik lebontaná a kerítést, és ez az Együtt.
A kerítést alapból a Jobbik javasolna, ők Határőrséget is állítanának.
Nálunk már terrortámadást sem akarnak végrehajtani. Bezzeg Münster egy élhető város.
Nem is visszük így semmire.
Kamu, troll kérdés.
Ha meg nem akkor erre annyit lehet mondani, hogy ki szerint engedne be migránsokat a Jobbik? M1, TV2? Ja basszus kár hogy mindkettő Fidesz kézben van ...
A Jobbik soha nem mondott olyat, hogy lebontaná a kerítést. Vona annyit mondott, hogy megbukott a kerítés. Miért mondta? Mert önmagában kevés! A Jobbik határőrséget akar a kerítés melellé.
Egyébként a Fidesz eddig a világon semmit sem tett a bevándorlás ellen. Épített egy kerítést. Vajon miért? Nyilván 5xösen túl volt minden árazva aztán jót kaszáltak rajta.
Amelyik migráns ide akart jönni az ide is jött (kötvényesek + oltalmazottak). A többi párt annyit mond esetleg, hogy az oltalmazottakat engedné be, de ez még mindig annyit jelent, hogy a Fidesz a kötvénybiznisszel magasan az élen jár ...
Meg nem tudom, hogy 2015-be ki hogy emlékszik, de én úgy hogy úgy másztak keresztbe-kasba át az országon a migránsok ahogy kedvük tartotta.
Nemlesz itt semmiféle terrortámadás ez csak azorbán beteg agyába létezik. ez a terorral fenyegetés és a migránsozás is csak orbánnak kedvez mert a hiszékenyek félelemből rá szavaznak így további négyévig tudja még lopni az adófizetők és az EU pénzét a haverjaival..
Én az emúlt harminc évben egy árva migránsal sem találkoztam.
Elárulok egy titkot, Magyarországon van iszlám egyház (jó pár évtizede), a magyarországi muzulmánok számát pedig 30-50 ezer főre becsülik.
A nemzetközi szerződések alapján, akik itt kérnek elsőként menekültstátuszt, azoknak ezt kötelesek vagyunk megadni. Ez tavaly is 1300 főt jelentett.
A kvóta keretében is ellenőrzött személyeket üldenének hozzánk.
Ellenben a kormány a letelepedési kötvények révén engedett be az országba, Európába terrorgyanús egyéneket. Pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!