Hogy nyerhetett a fidesz ilyen elsöprő többséggel Budapesten kívül? A vidékiek tényleg ennyire bevették a migránsozást, Sorosozást?
4 éve mondjuk nem volt migránsozás, szóval nem tudom...
Ennyire jó nekik ez a lassan a Romániai gazdaság szintjén álló, maffiakormány és propaganda által vezérelt, demokráciát már csak nyomokban tartalmazó, oligarcha és stróman menyország?
Jönnék nagyapám példájával.
Ő a fideszre szavazott mert Kis Géza mennyi mindent tett értük. Ez igaz, ő pont egy korrekt ember, csak az a baj, hogy Ő az önkormányzati választásokon indult. Te Nagy János Aladárra szavaztál, akinek összesen volt 2 felszólalása az elmúlt 2 évben, és l****ŧ nem tett a városért, se most, se fideszes időkben. Az országos listán pedig azt támogatod, hogy a jövőbeli 500ezres fizetésemből 250et kapjak kézhez, majd annak még a 30%át fizessem be adóként azért hogy utána még orvosi ellátásom, nyugdíjam, és tájékozódási jogom se legyen, ugyanis a közmédiában az elmúlt 4 évben ~20 perc ellenzéki szereplés volt.
Jól is teszik, ő se engedné. Nyilatkozzanak a saját tévéjükben.
Igen, de az a baj, hogy az ingyenesen kínált csatornák közül az ÖSSZES fidesz párti, kb az összes újság, így aki nem internetezik az nem is értesülhet az összes többi párt tevékenységéről, véleményéről.
*hülye idiótaságok, idióta hülyeségek*
Ő: Meg amúgy is miért adjon ide pénz amikor nem fideszes polgármester van?
Azért mert az állam célja az emberek segítése lenni, nem pedig az, hogy ha nem rámszavazol, akkor sz*rban leszel, meg eltaposunk. Az utóbbi az a diktatúrákra jellemző inkább.
*hülye idiótaságok, idióta hülyeségek*
Anyámék: Nem szimpatikus neki a fidesz csávó, de az fog stadiont építeni, így rá kell szavazni. igaz, eddig se tett semmit, amiből haszna nem származna.
Anyámék2: Erre szavaz mert ők legalább adtak munkát.
anyámék2.5: Azt se tudja hogy mi lesz ha lejár a szerződése, mindenhol a csókosok, ismerősök vannak.
Tudjátok mit? Ez kell nektek. A pofátokba szarnak, majd ti meg mentek nyalni a seggüket, hogy szaré húgyé hagy takarítsatok már fel utána. Aztán rögtön el is küldenek a faszba, mert már nincs rátok szükség. Ti meg mentek oszt szavaztok rájuk. persze, stadion kell ide, aztán meg panaszkodtok hogy magánorvoshoz kell menni, mert hónapokat kellene várni. Ha valami nagyobb idiótaságot kitalálnak beadom a vízumkérelmet pl újzélandra, vagy kimegyek valamelyik eus országba oszt szarok rá erre a vödör f**ŧalicska országra.
Aztán beszélik a hátam mögött hogy kis éretlen gyerek, meg álmodozik.
Hmm mit is tehettek volna.. esetleg leutazhattak volna abban a négy évben is nem csak a választás előttiben. Esetleg beszélgethettek volna ezekkel a sötét emberekkel mint teszem azt én a családommal amikor elkezdték hogy a fideszre kell szavazni mert a migránsok... Esetleg tehettek volna apróságokat mint az mkkp, kb bármi jó lett volna ami közel hozza őket, kézzel foghatóvá.
Az egyetemen tanultunk olyan szociális munkás diákokról akik önszervezéssel mentek le vidékre, és igen is tudtak éptkezni benne :) ez a politikusoknak miért nem megy?
A vidék nélkül esélytelen váltani, de ott ők csaka plakátokon vannak jelen..
Engem is meglepett az eredmény, de sajnálom hogy mindenki csak az elcsalták szöveggel tud jönni.. én is vidéken élek, pesten tanulok. Az országon belül is sok barátom van. Mégis valahogy egyiket se rendíti meg a választás, bár elmentünk szavazni. Ugyanis úgy vannak vele, hogy a politikáról csak ilyenkor lehet hallani. Amikor választás van.
# 34
Erről van szó, a libsizés meg ugyan az a 2-3 szó ismételgetése megy. Ezektől mit vár a kérdező? Gondolkozást? Ugyan már :D
És aki Jobbik szavazó, az is libsi?
Az a furcsa nekem az egészben hogy mindössze 3-4 embert ismerek akikről biztosan tudom hogy szemellenzős fidesz fanok és szavazók. (Nem lehet velük beszélni, meggyőzni stb...)
Az összes többi ismerős és rokon elégedetlen a fidesszel és szinte biztosan másra szavazott.
Itt legalább 100+ emberről beszélek!
Mekkora a valószínűsége hogy ilyen arányban ismerek nem fideszeseket, fideszesekkel szemben?
Ha ilyen arányban voltak fidesz fanok mint ahogy a választás sikerült akkor hol bújkálnak?
Kerülnek engem vagy tényleg annyira nem vagyok "kompatibilis" a fideszesekkel hogy még az ismerős kereső oldalakon sem jelöljük egymást?
Nagyon misztikus számomra ez a dolog, már már gyanús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!