Hogy nyerhetett a fidesz ilyen elsöprő többséggel Budapesten kívül? A vidékiek tényleg ennyire bevették a migránsozást, Sorosozást?
4 éve mondjuk nem volt migránsozás, szóval nem tudom...
Ennyire jó nekik ez a lassan a Romániai gazdaság szintjén álló, maffiakormány és propaganda által vezérelt, demokráciát már csak nyomokban tartalmazó, oligarcha és stróman menyország?
Ez a választás nem a fidesz győzelme hanem az ellenzék bukása. Melyik pártról hallhattak azok a sötét vidékiek? Melyik volt az amelyik nem csak a kampányidőszakban és nem csak szavakkal volt jelen a napjaikban?
Persze fel lehet hozni a fidesz nem is kicsi hibáit, de ki tett le tettekkel is normális alternatívát ellenük?
Gyerekek! Nagy volt az elore orom es elore hanyas. De maradjunk annyiban az nevet, aki a vegen nevet. Egyebirant en szeretem attol meg ugyanugy a magyar honfitarsaimat es elotte is szerettem.
Az ellenzekis hangoskodoknak sem artana megismerni ezt a nemes erzest. Es nem partok szerint utalkozni. ;)
"nem az számit h hányan szavazzunk, hanem h ki számolja össze a szavazatokat"
Én számoltam. Miért számít ki számolja? Nyugi, nem csal ott senki.
Èljen Viktor!!!
(Kenyèren ès vizen) 👍😂
"Bezzeg a munkás panel negyedekben, ahol a győzike show a sztár !"
Szabolcsi panel negyedekre gondolsz, ahol szintént tarolt a fidesz?
I. kerület például LMP, de ne zavarjon.
"de ki tett le tettekkel is normális alternatívát ellenük?"
A Jobbik, ui. már rengeteg javaslatukat "lenyúlta" a fidesz.
Ja hogyha ők javasolják és akkor épp lesöprik az asztalról aztán sajátként benyújtják és elfogadják akkor már nem is az eredeti javasoló teszi le az "asztalra"? Ja...
Hát ha így "szóhoz" sem juthat egy ellenzék sem akkor aztán nehéz lesz bármit is letenni bármilyen tettet is arra a bizonyos asztalra...
Ez kb az a "sportszerű" futóverseny ahol eltörik az ellenfelek lábát de utána kiállítják őket fussatok, sok sikert...
Lejt a pálya nem is kicsit, szinte mindenhol "megoldották" hogy lejtsen, a választási eredményekből is ez látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!