Milyen embernek nézitek azt az embert aki nem megy el szavazni?
Voltam régen ,most nem ugyanis belefásultam már,hogy mindig a politika minden ,és az utóbbi időben jöttek ám a politikai levelek,nagyon meguntam és nem mentem el.
Elmondtam ma egy barátomnak és azt mondta,hogy"olyan nincs" el kellett volna menni.
Tudtommal nem kötelező még mindenkinek menni szavazni,ez mindenki magánügye,ha valaki nem akar nem megy.
Azért azt megnézem majd,hogy ki nyerte meg aztán semmi több,nem érdekel a politika.
Azért tettem fel ezt a kérdést,hogy milyennek nézitek aki nem megy szavazni,mert már a barátom elítélt ezért és az jutott eszembe,hogy ez úgymond kis bűn,ha valaki nem szavaz és
kíváncsi vagyok az itteni emberek véleményére is.
Hú de gyors válasz.
Legutóbb amúgy a fideszre szavaztam de egyébként nem erre vagyok kíváncsi,hogy fideszes embernek vagy mszp-snek.
Adom...
Én sem értem, miért nem mennek el az emberek. Nem kifogás, az életed következő négy évéről van szó. Azt megértem, ha valaki beteg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!