Nem vagyok Jobbikos, de mégis a legesélyesebb ellenzéki erőnek őket tartom így rájuk szavaztam. Más is szavazott így?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 16:24
1/11 anonim válasza:
"Más is szavazott így?"
Elképzelhető!
Sokan képesek elfogadni a Jobbik identitászavarát!
2/11 anonim válasza:
Én szintén úgy szavaztam, hogy ki a legesélyesebb a Fidesz elzavarására.
3/11 anonim válasza:
Inkább a halál. Ment az X a DK-ra.
4/11 A kérdező kommentje:
#1: A józan ész diktál, de ha már identitás...nem kell a többi pártot sem bemutatni. Főleg a Fideszt nem akik liberálisból lettek keresztények meg szélsőségek és sorolhatnám, 30 év mögöttük és sok képi és videó felvétel arról miként voltak már minden.
2018. ápr. 8. 16:29
5/11 anonim válasza:
"nem kell a többi pártot sem bemutatni."
De nem ám!
Cirkusz és színjáték az egész! A jobbik volt az utolsó hiteles párt! Sajnos Ő is beállt a sorba. Szomorú!
Eredmény? Mínusz egy szavazat tőlem (meg még sokan másoktól is)
6/11 anonim válasza:
Igen, listán én is rájuk mivel nekik van a legnagyobb szavazótáboruk a fidesz után. Mszp-s se vagyok de egyéniben meg kénytelen voltam az ő jelöltjükre szavazni. Mindegy csak a fidesz takarodjon el
7/11 Király Péter 1 válasza:
Én is jobbikra szavaztam, de nem vagyok jobbikos!!! Isten őrizz bal oldal agymosásától, fidesz lopásaitól, nem érdekel politika, de nem mindegy mennyit lopnak adómból.
8/11 Király Péter 1 válasza:
Ha ők sem válnak be soha többé nem szavazok.
9/11 anonim válasza:
Én is így szavaztam. Szívem szerint mást választanék, de logikusabbnak tűnt a legesélyesebb ellenzéket támogatni.
10/11 anonim válasza:
Pont ugyanúgy, mint az 5-ös válaszoló.
Jobbik listás és MSZP egyéni.
LMP-re szavaztam volna, de nekik sajnos most még nincs esélyük kormányra kerülni. A Jobbiknak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!