ÖSSZE KÉNE FOGNI!!! ENNYI!
A többségnek már elege van az itt folyó dolgokból, mégis egy cinikus kisebbség elnyomása alatt sinylődik, hihetelen ez a magyar nép!!!
:(((
2.
Igen, a magyar nép a hibás. A francért nem arra szavaz, akikre te? Most meg lehet ezt érteni?
#3 "cinikus kisebbség"
erről beszéltem... köszönöm hogy engem igazolsz!
Miért nem a DK áll nyerésre - akár a kisebbség szavazatinak a birtokában - és miért nem más ellenzéki pártok - köztük a Fidesz - nem képes összefogni a megosztottság miatt?
Miért nem fordítva van?
#6 tudom hogy kommentekért fizetnek de most nem megyek bele süketségbe! nem Orbán a hibás hanem a nép!
Ezt írtam, olvasd el lassabban!
1 - megrendelt közvéleménykutatás
2 - ha az ellenzék nyer, az iszlám teret nyer és ellep minket. Az egész ország No-go zóna lesz és már nem szabadulunk meg tőlük sosem !
8.
A nép nem lehet hibás. Ugyanez a nép már szavazott a balliberális oldalra is, '94 - ben, 2002 - ben, 2006 - ban. Akkor nem volt hibás?
Csak akkor hibás, ha nem tetszik neked a végeredmény?
Tessék: most szidod a népet. Teszem azt három nap múlva veszít a Fidesz. Akkor már jó lesz a nép? Az egy másik nép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!