Oktáviánusz kérdése:
Fidesz-Jobbik koalíció elképzelhető?
Figyelt kérdés
Amennyiben a fidesznek nem lesz elegendő mandátuma a parlamentben, elképzelhető egy olyan eshetőség, hogy a jobbik kettészakad, egy Vona vezette új Jobbikra aki nem hajlandó együttműködni a fidesszel és egy XY vezette Jobbikra akik viszont igen?2018. ápr. 5. 16:51
1/11 hájaaa válasza:
Biztos, hogy vannak a Jobbikban fidesz téglák, így szerintem simán!
2/11 anonim válasza:
Elképzelhető. Olyanok tudják elképzelni, akik nem sok ismerettel rendelkeznek politikai kérdésekben.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez a Jobbik saját szavazóinak igazi elárulása lenne, a baloldali bártokkal való tárgyalások és az enyhülés, szerintem pozitívum, de egy koalíció a Fidesszel megbocsáthatatlan bűn.
4/11 anonim válasza:
Az egész biztos, hogy a Jobbiknak sosem lesz abszolút többsége, ha valami csoda folytán relatív többsége lenne, akkor aktuális a téma. Kérdés, hogy kivel kormányozna inkább, a baloldallal vagy a fidesszel. Bár a fidesz és jobbik között eléggé elfajult a hangulat jelenleg, nem zárom ki, hogy a felvázolt eshetőség adtán ne a fideszt válassza. Látszik, hogy a szavazóbázisuk közt is elég nagy az átjárási hajlandóság.
Szóval bizonyos esetekben elképzelhető szerintem.
5/11 anonim válasza:
Remélem akkor a Jobbik szavazók feszántják a Kossuth teret...
6/11 anonim válasza:
A Fidesz (Gulyás Gergely) azt mondta, hogyha nem lesz elegendő mandátumuk a parlamentben, akkor új választást írnak ki.
Nem lesz koalíció, addig lesznek választások, amíg Fidesznek újra nem lesz kétharmada.
7/11 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel, Vonát eltávolítva. Egy év múlva pontozz le, hogy nem így lett.
8/11 anonim válasza:
Nem, a Jobbik csak az LMP-vel vagy esetleg a Momentum-al hajlandó koalíciót kötni, már ha bekerül az utóbbi.
9/11 anonim válasza:
Miért kéne a Fidesznek egy bukott párttal összeállnia?
10/11 anonim válasza:
Ez lenne a normális, hogy szükség esetén két jobboldali párt összefog a balliberálisok ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!