Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy az...

Mi az oka annak, hogy az eddigi extra alacsony részvételekhez képest idén 70%-ot is jósolnak?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 7. 20:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
23%

10.

Miért? Voltak itt már tervek Orbán megölésére, kivégzésére, börtönbe vetésére, volt ő már minden. Orbáncigány, náci és zsidóbérenc.

Ne tegyünk már úgy, hogy az ellenzék elegáns úriemberek gyülekezete lenne.

2018. ápr. 7. 20:45
 12/22 anonim ***** válasza:
18%

Éééés a válaszoddal bizonyítottad is, hogy Hakapeszinek van igaza.

2018. ápr. 7. 20:46
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

HakapesziM

Azok nem számítanak, tudhatnád, nekik szabad.

Azonban ha te leírod, hgy ők ezzel mocskolódnak és gyűlöletet keltenek, na az már felháborító!

2018. ápr. 7. 20:47
 14/22 anonim ***** válasza:
27%

Tudom, hogy furcsa azt olvasni, hogy az ellenzék gyűlöletkampánya, de érdemes végiggondolni.

Csak én mit kapok itt - mondjuk nem nagyon izgat - lusta vagyok rá, de ha csinálnék egy válogatást, az szép lenne. A műveletlen kamionos, rasszista és náci (korábban a Jobbik mellett érveltem, még a pálfordulásuk előtt, akkor sem volt jó), a privát üzenetek - mai nap is kaptam vagy hármat - ha idemásolnám, kitörölnék, személyeskedések stb.

Nem nagyon érdekel, 17 éve az utakat járom Szibériától a portugál partokig, nem ijedek meg egy fröcsögő alaktól személyesen sem, nemhogy egy névtelen fórumon. Szóval meg sem karcol.

Csak vegyük észre - a gyűlöletpolitizálás nemcsak a Fidesz eszköze.

2018. ápr. 7. 20:53
 15/22 meszike91 ***** válasza:
75%

A gyűlöletpolitizálás valóban nem csak a fidesz eszköze, de a fidesz járatta azt csúcsra. Állami pénzekből a milliárdokat nem sajnálva a média nagy részének teljes kontrolljával 0-24 szítják a gyűlöletet. Ilyenre korábban nem nagyon volt példa, csak a múlt században...

Ezzel szemben az ellenzék labdába se tud rúgni.

2018. ápr. 7. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
90%

11:

"Miért? Voltak itt már tervek Orbán megölésére, kivégzésére, börtönbe vetésére, volt ő már minden. Orbáncigány, náci és zsidóbérenc. "

Mégis Orbán fenyegette meg a nem fideszeseket elégtétellel, megtorlással a nemzeti ünnepen, az állami ünnepség mondott beszédében.

2018. ápr. 7. 21:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Utoljára 2002-ben volt 70%-os részvétel, mert el akarták zavarni a Fideszt, ezért sok passzív választópolgár is részt vett a szavazáson. Emellett pedig elképesztően átpolitizált légkör jellemezte akkor Magyarországot, nagyon erősen sujkolták azt, hogy sorsdöntő a választás.

Nos, ez ugyanígy néz ki most, 2018-ban is. Sokan annyira elégedetlenek már a Fidesszel a passzív választók közül, hogy valószínűleg ráveszik magukat és elmennek a kormány ellen szavazni, valamint idén is teljesen beszűrődik mindenhova a politika, most teljesen ez határozza meg a mindennapokat, még akkor is, ha az ember nem akar vele foglalkozni.

2018. ápr. 7. 21:24
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

17: Én most még erősebbnek érzem a közhangulatot, a gyűlöletkeltést, mint 2002-ben.

Valószínűleg azért, mert már sokkal nagyobb a zsákmány, amit védenek, mint 2002-ben.

2018. ápr. 7. 21:36
 19/22 anonim ***** válasza:
35%

Várjuk ki a végét, mindig többen mondják, hogy elmemnek, mint ahányan végül tényleg. De ha mégis, akkor valószínűleg jól sikerült a Fidesz mozgosítása:

"a mozgósítás különösen a falvakban volt hatásos: a községekben élők körében március eleje óta 54-ről 68 százalékra nőtt a „biztos” szavazók aránya, és a megnövekedett részvételi kedv – a várakozásokkal ellentétben – nem az ellenzék esélyeit javította: épp a falusiak körében 39-ről 48 százalékra nőtt a Fidesz-szavazók aránya."

[link]

2018. ápr. 7. 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:
95%
A magas részvételi arány az ellenzéknek kedvez, ezért a fideszesek ne menjenek el szavazni!
2018. ápr. 7. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!